Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Descriere

Este foarte probabil ca, in timp, nevoile tale de asigurare se vor schimba. Evolutia inflatiei, modificarea starii tale de sanatate, costurile legate de educatie, schimbarea sau pierderea jobului si multi alti factori pot influenta nevoia ta de protectie.

De aceea noi iti oferim o serie de asigurari si optiuni suplimentare pe care le poti atasa asigurarii de baza, atat la inceputul contractului cat si pe parcurs, mai precis ori de cate ori contractul tau „implineste” inca un an. Trebuie sa mai stii ca nici una dintre asigurarile suplimentare nu are valoare de rascumparare sau participare la profit si ca toate asigurarile au valabilitate internationala!

Asigurari de accident

Stiai ca in Romania sunt de 2 ori mai multe accidente fatale de masina decat media din Uniunea Europeana? Sau ca in Romania rata deceselor din accidente a scazut cu  19% fata de anul 2010, Romania ramanand totusi tara UE cu cel mai mare numar al victimelor din accidente rutiere?

Pe langa aceste riscuri, in cazul in care calatoresti mult sau daca esti expus riscului de accidentare la locul de munca, ti-ar putea fi utile aceste asigurari suplimentare:

Asigurarea de deces din accident

Iti permite marirea sumei corespunzatoare beneficiului in caz de deces din accident, daca ai un contract cu plata esalonata a primelor. Daca esti contractantul asigurarii, poti rezilia aceasta asigurare oricand pe durata contractului. Nu are valoare de rascumparare sau participare la profit.

Asigurarea de invaliditate permanenta din accident

Daca persoana asigurata ramane cu invaliditate permanenta ca urmare a unui accident, i se va achita o suma in functie de gradul de invaliditate asociat pierderii suferite. Acopera invaliditatea permanenta survenita nu mai tarziu de un an de la data accidentului.

Asigurari de spitalizare si interventie chirurgicala

Stiai ca peste jumatate dintre români nu merg la controale anuale de rutină sau merg doar atunci când e grav? Iar ca preventia si depistarea la timp a bolilor au beneficii dovedite: cresc sansele de reusita a tratamentelor, scad cheltuielile si, nu in cele din urma, cresc nivelul de viata si a durata ei?

In mod normal cheltuielile privind sanatatea ar trebui considerate nu doar un cost, ci mai degraba o investitie in calitatea vietii. Pentru a resimti cat mai putin socul financiar aferent unei situatii de urgenta, iti recomandam sa optezi pentru una din asigurarile suplimentare de spitalizare si interventie chirurgicala pe care ti le oferim. Membrii familiei tale pot fi inclusi in contractul tau, intrand sub protectia oferita de aceste asigurari, astfel incat sa beneficiati cu totii de preturi considerabil mai mici decat in cazul incheierii mai multor asigurari individuale.

Asigurarea pentru spitalizare in caz de accident

Daca starea sanatatii tale este excelenta si consideri ca riscul unei imbolnaviri este nesemnificativ, poti alege doar asigurarea suplimentara care acopera riscul de spitalizare exclusiv din accident. - In acest caz, vei primi o suma de bani calculata pe baza numarului de zile de spitalizare si a unei sume asigurate stabilite pe zi, pe care o alegi tu.

Asigurarea pentru spitalizare in caz de imbolnavire sau accident

In cazul nefericit in care tu sau unul dintre membrii familiei tale aveti nevoie de spitalizare din cauza unei imbolnaviri sau a unui accident, puteti primi o suma de bani pentru fiecare zi de spitalizare. Tu decizi care este suma de bani pe care doresti sa o primesti in momentul in care iti alegi suma asigurata.

Pentru ca preventia si sanatatea sunt importante, ele trebuie sarbatorite atunci cand devin o practica. De aceea vei primi o indemnizatie, numita “Beneficiu pentru sanatatea ta”, calculata ca 30% din primele platite pentru asigurarea suplimentara, la fiecare 5 ani consecutivi pe parcursul carora nu ai primit bani de spitalizare.

Asigurarea pentru interventii chirurgicale in caz de accident

Daca ai nevoie de o interventie chirurgicala de urgenta in cazul unui accident, tu sau membrii familiei tale puteti beneficia de acordarea unei sume de bani care sa va ajute sa acoperiti cheltuielile survenite in urma acestui eveniment nefericit.

Asigurarea pentru interventii chirurgicale in caz de imbolnavire sau accident

Orice interventie chirurgicala implica o serie intreaga de cheltuieli care poate afecta bugetul tau sau al familiei tale.

De aceea iti recomandam sa sporesti nivelul de protectie printr-o astfel de asigurare, ce iti va pune la dispozitie o suma importanta de bani in cazul in care vei avea nevoie de o interventie chirurgicala.

La fiecare 5 ani consecutivi pe parcursul carora nu ai primit bani pentru o interventie, vei primi o suma de bani, numita indemnizatie, calculata ca 30% din primele platite pentru asigurarea suplimentara.

Asigurarea in caz de diagnosticare cu o afectiune grava

Statisticile referitoare la incidenta deceselor din afectiuni grave sunt zguduitoare. Spre exemplu in tara noastra, zilnic, in medie aproximativ 40 de oameni mor in urma unui infarct miocardic. Iar in topul cauzelor mortalitatii la nivel european, primele patru pozitii sunt ocupate de boli circulatorii, boli de inima, cancer si boli pulmonare.

Asigurarea in caz de diagnosticare cu o afectiune grava iti ofera o suma de bani, in caz de diagnostic cu o afectiune grava sau de interventie chirurgicala acoperita. Aceasta suma poate fi folosita fie pentru plata tratamentului, fie pentru vacante de recuperare sau in orice alt scop. In cazul in care nu beneficiezi de aceasta suma, la expirarea asigurarii vei primi o suma de bani, calculata ca 30% din primele platite pentru asigurarea suplimentara.

Suplimentar, pe parcursul derularii asigurarii, ofera si un beneficiu destinat realizarii investigatiilor pentru stabilirea diagnosticului uneia dintre afectiunile acoperite.

Asigurare in caz de diagnosticare cu cancer 

La momentul actual al dezvoltarii si cercetarii stiintifice, nu exista certitudinea cauzei aparitiei acestei boli insa, 1 din 4 romani a avut contact direct sau indirect cu cancerul, fiind a doua cauza a mortalitatii in cazul adultilor, in tara noastra.Asigurarea in caz de diagnosticare cu cancer iti ofera o suma de bani in cazul unei diagnosticari chiar din stadiu incipient. In aceasta situatie asigurarea continua si poti beneficia si de o suma de bani in cazul in care boala evolueaza, si este cazul unei diagnosticari cu cancer in stadiu avansat. 

In cazul in care nu beneficiezi de aceaste sume, la expirarea asigurarii vei primi o suma de bani, calculata ca 30% din primele platite pentru asigurarea suplimentara.

Stadiul in-situ nu este considerat boala grava, diagnosticarea timpurie fiind asociata cu tratament si remisie. De aceea, suplimentar, pe parcursul derularii asigurarii, exista si un beneficiu destinat realizarii investigatiilor pentru stabilirea diagnosticului sau urmaririi evolutiei bolii.

Asigurare pentru incapacitate de munca determinata de o invaliditate

In cazul in care dobandesti o invaliditate in urma unei imbolnaviri sau a unui accident grav care duce la pierderea capacitatii de munca, vei primi o suma ce poate fi folosita pentru acoperirea cheluielilor cu tratament, recuperare, adaptare la noul standard de viata sau inlocuirea unui venit pierdut din cauza incapacitatii de munca. Suplimentar, poti primi si un beneficiu pentru achizitionarea unui scaun cu rotile.

In cazul in care nu beneficiezi de aceasta suma, la expirarea asigurarii vei primi o suma de bani, calculata ca 30% din primele platite pentru asigurarea suplimentara.

Optiunea de scutire de plata a primelor

Iti recomandam aceasta optiune suplimentara in cazul in care esti fie unicul, fie principalul sustinator financiar al familiei.  Astfel, te asiguri ca in cazul in care suferi o invaliditate din orice cauza (inclusiv accident), contractul tau de asigurare are continuitate si nu mai esti nevoit sa platesti primele de asigurare.

Optiunea de crestere garantata a primei si sumei asigurate

Stim cat de neplacut este sa completezi tot felul de formulare si chestionare medicale de fiecare data cand vrei sa cresti suma asigurata si pentru ca odata cu inaintarea in varsta este posibil sa fie necesar chiar un examen medical amanuntit, iti oferim posibilitatea sa iti maresti garantat o data la 3 ani suma asigurata cu 10%, 20% sau 30% fara nici un fel de formalitati si evaluare a riscului- medicala, ocupationala, financiara sau rezidentiala.

Optiunea de protectie impotriva inflatiei

Presupune ajustarea primei de asigurare in functie de rata inflatiei, precum si cresterea corespunzatoare a sumei asigurate. Optiunea este disponibila la fiecare aniversare a contractului de asigurare. Este valabila numai pentru contractele de asigurare cu plata esalonata a primelor.

Asistenta

Imagine Telefon
Telefon

021 9464

(L-V, 09:00-19:00)