Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Descriere

Academica te ajuta sa pui deoparte suma de care va avea nevoie copilul tau cand va implini 18 ani. Este o suma cu care va putea sa faca o facultate, sa isi ia o masina sau sa inceapa o afacere.

Este in acelasi timp un produs traditional, fara grade de risc, care imbina protectia specifica unei asigurari de viata cu acumularea de fonduri banesti necesare sustinerii educatiei copilului tau.

Caracteristici

La ce varsta se poate face

Parintele - minim 18 ani si maxim 60 ani; Copilul – maxim 17 ani

Durata contractului

Este formata din perioada de plata a primelor (minim 5 ani, maxim pana la implinirea a 65 de ani de catre asigurat) si perioada de plata a rentelor (5 ani) 

Renta anuala garantata

Tu alegi cat va primi copilul tau pe parcursul celor 5 ani de plata a rentelor. Valoarea rentei anuale garantate reprezinta suma asigurata.

Plata primelor

Tu alegi valoarea primei.

Frecventa de plata a primei: lunara, trimestriala, semestriala sau anuala

Reduceri de prima:

- De marime

- De frecventa (in functie de frecventa de plata a primelor)

Cum functioneaza componenta de protectie?

Daca in intervalul de plata a primelor survine decesul parintelui, beneficiarii desemnati primesc suma asigurata in caz de deces, contractul de asigurare continua si NN preia plata primelor.

Cum functioneaza componenta de economisire?

Beneficiarul asigurarii va primi indemnizatia de asigurare (suma asigurata) sub forma de 5 rente anuale platibile incepand cu data de expirare a perioadei de plata a primelor.

Ce poti face pe parcursul contractului?

Poti modifica frecventa de plata a primelor

Dupa primii 3 ani de contract, in cazul in care ai nevoie de bani, poti rezilia contractul si sa primesti o parte din bani.

Beneficiarii asigurarii

Beneficiarul acestei asigurari este copilul tau.

Asigurari si optiuni suplimentare

Poti tine pasul cu inflatia actualizand anual valoarea primelor si a sumei asigurate.

Poti atasa optiuni si asigurari suplimentare

asigurari de deces si invaliditate din accident

asigurari de spitalizare si interventie chirurgicala din accident sau imbolnavire

asigurarea pentru boli grave

asigurarea pentru cancer

asigurarea pentru incapacitate de munca determinata de invaliditate

optiunea de preluare a platii primelor in cazul invaliditatii

optiunea de crestere garantata a sumei asigurate

Avantaje

Flexibilitate

tu alegi valoarea rentelor de care sa beneficieze ulterior copilul tau, precum si contributiile lunare cele mai potrivite;

poti obtine nivelul de protectie dorit atasand una sau mai multe asigurari suplimentare.

poti creste nivelul sumei asigurate optand pentru crestere garantata a sumei asigurate.

Garantii

Valoarea rentei anuale pe care ai ales-o pentru copilul tau este garantata

In cazul nefericit in care survine decesul persoanei asigurate, NN preia plata primelor contractului tau de la momentul decesului pana la sfarsitul contractului

 

Cum poti cumpara

Este foarte simplu sa inchei o polita de asigurare - trebuie sa urmezi doar cativa pasi:

Te intalnesti cu un consultant NN:

Trebuie sa stii ca el este cel care te poate consilia cel mai bine. Da-ne doar cateva date despre tine si un consultant din orasul pe care-l preferi te va contacta foarte repede.

Consultantul va face o analiza a nevoilor si resurselor tale curente si impreuna veti alege produsul cel mai potrivit pentru tine.

Tot el iti va spune care sunt sumele care ar trebui achitate pentru produsul recomandat, in functie de durata contractului si nivelul de protectie alese.

E important de retinut ca toata aceasta consultanta oferita de un specialist NN este absolut gratuita si nu te obliga sa inchei polita de asigurare.

Te-ai hotarat sa inchei polita: 

Completezi cererea de asigurare impreuna cu un consultant NN. Va trebui sa aduci doar o copie a buletinului / cartii de identitate. Asta e tot. De restul se ocupa consultantul. Adica va avea grija ca cererea ta sa fie analizata de specialistii nostri in evaluarea riscului de la Sediul Central

In cazul in care sunt necesare documente suplimentare pentru evaluarea riscurilor (de exemplu documente medicale sau chestionare specifice anumitor ocupatii sau hobby-uri), consultantul va fi informat de Sediul Central despre aceasta si va avea grija ca sa-ti ofere toate explicatiile si suportul astfel incat evaluarea sa se finalizeze in cel mai scurt timp.

Daca toate criteriile de eligibilitate sunt indeplinite, polita este emisa si tot consultantul ti-o va inmana in cel mai scurt timp.

Odata emisa polita, tu si cei dragi tie beneficiati de confortul si protectia oferite de o asigurare de viata. Felicitari!

Parerea clientilor despre Academica

 

Motivatia mea principala o reprezinta fetita mea, vreau sa ii asigur baza financiara pentru studii superioare la momentul potrivit.

Mihaela, Braila

 

Alte asigurari pentru copii:

 

GenT pentru Copil

Este un plan financiar care te sustine in acoperirea necesitatilor legate de dezvoltarea copilului tau: educatie, sanatate, sprijin financiar pentru startul in viata.

Este in acelasi timp un plan care presupune asumarea unui anumit grad de risc pentru investitiile tale. Oricare ar fi obiectivele tale si oricare ar fi gradul de risc pe care il preferi, tu alegi programul de investitii in care preferi sa-ti investim banii.

Vezi detalii

Asistenta

Imagine Telefon
Telefon

021 9464

(L-V, 09:00-19:00)