Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea
 

Descriere

Este un plan financiar care te sustine in acoperirea necesitatilor legate de dezvoltarea copilului tau: educatie, sanatate, sprijin financiar pentru startul in viata.

Este in acelasi timp un plan care presupune asumarea unui anumit grad de risc pentru investitiile tale. Oricare ar fi obiectivele tale si oricare ar fi gradul de risc pe care il preferi, tu alegi programul de investitii in care preferi sa-ti investim banii.

 

Caracteristici

La ce varsta se poate face

Parintele - minim 18 ani si maxim 55 ani

Copilul – maxim 15 de ani

Durata contractului

Este formata din perioada de plata a primelor (minim 10 ani, maxim pana la implinirea a 65 de ani de catre asigurat) si perioada de plata a rentelor (5 ani)

Suma asigurata la deces

Tu o alegi, in functie de nivelul venitului si al cheltuielilor de intretinere a familiei. Este un beneficiu garantat, indiferent de evolutia valorii contului individual al asigurarii.

Valoarea primei

Tu o alegi, in functie de venit si nevoile tale.

Frecventa de plata a primei: lunara, trimestriala, semestriala sau anuala

Pe toata durata contractului, tu sau oricine altcineva puteti plati prime suplimentare.

Cum functioneaza componenta de protectie?

Daca in intervalul de plata a primelor survin decesul sau invaliditatea parintelui, contractul de asigurare continua, NN preluand plata primelor; la decesul asiguratului, beneficiarii vor primi si suma asigurata

Cum functioneaza componenta de investitii?

In functie de gradul de risc pe care esti dispus sa ti-l asumi, noi iti recomandam iar tu alegi programele de investitii in care doresti sa iti plasam banii. Din partea de prima destinata investitiei se vor cumpara unitati de fond in aceste programe. Dupa incheierea perioadei de plata a primelor, valoarea ce se acumuleaza in cont se plateste copilului sub forma rentei anuale pe o perioada de 5 ani sau toti odata.

Ce poti face pe parcursul contractului?

Poti mari sau micsora valoarea primei de investitie si a sumei asigurate

Poti modifica frecventa de plata a primelor

Poti transfera unitatile de fond sau redirectiona primele pentru investitie dintr-un program de investitii in altul oricand pe parcursul contractului

Ai acces la sumele constituite din primele suplimentare platite, adica poti retrage o parte din numarul unitatilor de fond prin rascumparare partiala, contractul ramanand in vigoare

Beneficiarii asigurarii

Beneficiariul indemnizatiei de deces este desemnat de tine: poate fi chiar copilul tau sau orice alta persoana careia vrei sa-i incredintezi misiunea de a se ocupa de bunastarea familiei tale.

Beneficiarul rentelor este copilul tau.

Valoarea de rascumparare

In primii 2 ani contractul nu are valoare de rascumparare. Ulterior, daca decizi sa renunti la contract vei plati o taxa de reziliere și vei primi valoarea de rascumparare. Aceasta valoare pe care o primești este mai mica decat suma primelor platite pentru investitie deoarece se scad costurile de administrare. Deci nu este deloc recomandat sa reziliezi inainte de termen deoarece beneficiile sunt diminuate.

Avantaje

Flexibilitate

tu alegi valoarea rentelor de care sa beneficieze ulterior copilul tau, precum si contributiile lunare cele mai potrivite;

tu alegi protectia financiara de care sa beneficieze copilul tau pe perioada de plata a primelor;

oricand pe perioada contractului poti creste sau reduce valoarea primelor de investitie si a sumei asigurate;

poti retrage sumele constituite din primele platite suplimentar;
oricare alta persoana (cunostinta, ruda) poate plati prime suplimentare, in contul copilului tau;

Beneficii suplimentare

Bonus de loialitate: Copilul va primi un ”bonus de loialitate” constand in returnarea unei parti din taxa de administrare a politei in momentul in care incepe plata rentelor

Asigurari si optiuni suplimentare

Poti plati prime suplimentare oricand pe durata contractului

Poti tine pasul cu inflatia actualizand anual valoarea primelor si a sumei asigurate.

Poti atasa optiuni si asigurari suplimentare:

asigurari de deces si invaliditate din accident

asigurari de spitalizare si interventie chirurgicala din accident sau imbolnavire

asigurarea pentru boli grave

asigurarea pentru cancer

asigurarea pentru incapacitate de munca determinata de invaliditate

Cum poti cumpara

Este foarte simplu sa inchei o polita de asigurare - trebuie sa urmezi doar cativa pasi:

Te intalnesti cu un consultant NN:

Trebuie sa stii ca el este cel care te poate consilia cel mai bine. Da-ne doar cateva date despre tine si un consultant din orasul pe care-l preferi te va contacta foarte repede.

Consultantul va face o analiza a nevoilor si resurselor tale curente si impreuna veti alege produsul cel mai potrivit pentru tine.

Tot el iti va spune care sunt sumele care ar trebui achitate pentru produsul recomandat, in functie de durata contractului si nivelul de protectie alese.

E important de retinut ca toata aceasta consultanta oferita de un specialist NN este absolut gratuita si nu te obliga sa inchei polita de asigurare.

Te-ai hotarat sa inchei polita: 

Completezi cererea de asigurare impreuna cu un consultant NN. Va trebui sa aduci doar o copie a buletinului / cartii de identitate. Asta e tot. De restul se ocupa consultantul. Adica va avea grija ca cererea ta sa fie analizata de specialistii nostri in evaluarea riscului de la Sediul Central

In cazul in care sunt necesare documente suplimentare pentru evaluarea riscurilor (de exemplu documente medicale sau chestionare specifice anumitor ocupatii sau hobby-uri), consultantul va fi informat de Sediul Central despre aceasta si va avea grija ca sa-ti ofere toate explicatii si suportul astfel incat evaluarea sa se finalizeze in cel mai scurt timp.

Daca toate criteriile de eligibilitate sunt indeplinite, polita este emisa si tot consultantul ti-o va inmana in cel mai scurt timp.

Odata emisa polita, tu si cei dragi tie beneficiati de confortul si protectia oferite de o asigurare de viata. Felicitari!

Parerea clientilor despre GenT pentru Copil

 

E un alt mod de a-ti arata dragostea fata de cei dragi.

Theodora, Targu Mures

 

Alte asigurari pentru copii:

 

Academica

Academica te ajuta sa pui deoparte suma de care va avea nevoie copilul tau cand va implini 18 ani. Este o suma cu care va putea sa faca o facultate, sa isi ia o masina sau sa inceapa o afacere. Este in acelasi timp un produs traditional, fara grade de risc, care imbina protectia specifica unei asigurari de viata cu acumularea de fonduri banesti necesare sustinerii educatiei copilului tau.

Vezi detalii

Asistenta

Imagine Telefon
Telefon

021 9464

(L-V, 09:00-19:00)