Skip to main content
Banner cariere
cariere_mobile_bun2x
Ne pasă de lucrurile importante pentru tine. Așa că adăugăm încă unul pe listă: o carieră alături de noi.
Watch the video
Alege cariera potrivită pentru tine
casa icon
Carieră în head office

Sunt o mulțime de departamente în NN şi colegi care s-ar bucura să te cunoască. 

vanzari target
Carieră în vânzări

Dacă ți-ai dorit mereu un program flexibil și satisfacții profesionale, aplică aici.

 

Despre noi CAriere NN
cariere2_mobile2x
DESPRE NOI CA ANGAJATOR
Te susținem să fii cine vrei tu să fii

La NN, oamenii sunt nucleul activității noastre. Începând de la clienți, continuând cu angajații și colaboratorii, am învățat că relațiile care funcționează sunt cele care încep cu „ne pasă“.


De aceea, ca angajator, e important pentru noi să vii cu plăcere la birou în fiecare zi. Să descoperi un loc în care poți vorbi liber și să simți că părerea ta contează. Credem că e important să crești și să te dezvolți așa cum vrei, pentru că experiența ne-a arătat că singurul mod prin care putem rămâne în pas cu lumea e să învățăm unii de la alții. Iar noi, vrem să învățăm de la tine.

VALORI

Suntem empatici

Dincolo de rolul profesional, continuăm să fim soți, părinți, copii, prieteni. Venim cu emoții și experiența proprie la birou și le folosim pentru a face din NN o companie mai bună și mai înțelegătoare în fiecare zi. De la oameni, pentru oameni. 

 

cariere-empatici
VALORI
Suntem flexibili

Știm că lumea se schimbă de la o secundă la alta și o (re)descoperim de fiecare dată cu interes și curiozitate. Învățăm ceva nou în fiecare zi, ne adaptăm și ne păstrăm flexibilitatea ca să fim noi cei care surprind următorul pas. 

 

Suntem flexibili
VALORI
Suntem pasionați

Punem un strop de pasiune în tot ce facem

Munca noastră nu se rezumă la asigurări sau economii, ci la proiecția unei vieți trăite cu încredere. Știm că oamenii nu aspiră la o poliță de asigurare, ci la o viață mai liniștită, o casă sigură și ajutor pe care pot conta atunci când devine greu. Adevărata răsplată a muncii noastre este un viitor mai sigur pentru clienții noștri.

 

cariere-pasionati
VALORI
Suntem autentici

Clienții contează pe noi în cele mai importante momente din viața lor.  Sensibilitatea ne face să acționăm cu integritate și grijă. Suntem direcți, clari, deschiși și îmbrățisăm vulnerabilitatea și imperfecțiunile. Asta ne face o companie de încredere, asta înseamnă pentru noi “tu contezi”.

cariere-autentici
01

Suntem empatici

02
Suntem flexibili
03
Suntem pasionați
04
Suntem autentici
BENEFICII
De ce știm că ți-ar plăcea să lucrezi cu noi

Pentru că ne împrietenim la prima întâlnire. În plus, punem în oferta de job și beneficii care să te motiveze să vii cu drag la birou. Ai program flexibil, pentru că știm că alarma nu sună la fel pentru toți, cursuri și training-uri de formare și dezvoltare și, nu în ultimul rând, pachete salariale motivante, în funcție de postul pentru care aplici.

web mobile
Work from home
clock icon
Program flexibil
vanzari target
Program de dezvoltare
POSTURI NOI
Vezi ultimele anunțuri din secțiunea cariere

Aici poți vedea mereu cele mai recente posturi libere din toate departamentele. Urmărește-le cu atenție și cine știe, poate găsești fix ce căutai!

 

Vânzări

Consultant financiar

Vânzări

Unit Manager

APLICĂ INSTANT
Aplică ușor pentru un post la NN

Vrei să lucrezi cu noi, dar nu ai găsit exact ce căutai? Lasă-ne un CV și dacă găsim ceva care să-ți vină mânușă, îți dăm un semn. 

 

Apply
aplica instant
HEADQUARTER
Head Office

Bine ai venit la noi acasă. Hai să-ți arătam împrejurimile.