Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Extrabeneficii

Pe langa serviciile medicale  de spitalizare si preventie, Asigurarea de Sanatate NN pune la dispozitia asiguratilor alte beneficii si discounturi.

Extra-discount la servicii medicale de top

Imagine Beneficiu
Afla mai multe

Ai discount suplimentar la unele dintre cele mai bune spitale si clinici private. Daca ai Asigurarea de Sanatate NN te poti trata cu un discount de:

- 25% in cadrul Diagnostic & Therapeutic Center Of Athens Hygeia, spital cu o reputatie cladita in cei 40 de ani de experienta

- 20% in una dintre cele mai moderne clinici din Turcia, Anadolu Medical Center, afiliata Johns Hopkins Medicine din SUA.

- 20% in cadrul Athens Medical Group din Atena, care detine si administreaza 8 clinici ultramoderne, cu o capacitate totala de 1.200 de paturi si 2.800 medici cu diverse specializari

- 5% in Centrul de recuperare medicala Sfintii Arhangheli Mihai si Gavril din Bucuresti, care detine printre altele cel mai mare bazin de recuperare cu apa incalzita din Romania, destinat hidrokinetoterapiei

 

Asistenta telefonica 24 ore din 24

Imagine Beneficiu
Afla mai multe
Ai la dispozitie o linie telefonica, 021.9464, disponibila non stop (24/7/365) pentru indrumare catre servicii si sfaturi medicale.

Servicii speciale pentru cei care detin Preventie

Imagine Beneficiu
Afla mai multe
Servicii speciale oferite de reteaua privata de sanatate Regina Maria asiguratilor care detin Beneficiul optional Preventie: detalii ai aici 

O platforma online cu multe discounturi

Imagine Beneficiu
Afla mai multe
Daca ai asigurare de sanatate NN ai acces si la benefitonline.ro, o platforma de beneficii cu sute de reduceri negociate pentru tine, de la sali de sport si cluburi de wellness, oferte telecom, hobby si cultura, moda si stil, turism si restaurante.

Te intereseaza asigurarea

de sanatate?

Poti adresa intrebarile tale direct unui specialist in asigurari de sanatate. Vrei sa fii contactat de catre un consultant financiar de la NN?

Asistenta

Imagine Telefon
Telefon

021 9464

(non stop)