Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Descriere

UNA este prima asigurare din Romania pentru femei.

Pachetul de asigurare UNA este special pentru femeile care stiu ce vor, pentru femeile de neoprit care fac tot ce-si pun in gand. Si care nu vor sa riste nimic din visurile pe care si le-au facut pentru ele si pentru cei dragi.

UNA este prima asigurare special creata pentru femei, formata din doua componente, protectie si investitie.

Componenta de protectie acopera cancerul, chiar si incipient, inca de la momentul diagnosticului, reconstructia mamara in urma unui cancer de san, invaliditatea si decesul.

Componenta de investitie te ajuta sa acumulezi fondurile necesare pentru a-ti transforma visurile in realitate prin plata optionala a unor prime de investitie.

Caracteristici

La ce varsta se poate face

Minimum 25, maximum 45 ani

Durata contractului

10 ani, durata fixa

Riscuri acoperite

Decesul din orice cauza, decesul din accident, cancerul inclusiv in stadiu incipient, invaliditatea, reconstructia mamara.

Suma asigurata la deces: Intre 30.000 si 400.000 lei, multiplu de 10.000.

Prima de asigurare: Se calculeaza in functie de varsta si suma asigurata aleasa.

Frecventa de plata a primei

Lunara

Beneficiarii asigurarii

Beneficiarii in caz de deces ii alegi tu. Iar pentru invaliditate, cancer si reconstructie mamara tu insati esti beneficiarul indemnizatiei.

Valoarea contului

Este reprezentata de numarul de unituri detinute in contul de investitii, cumparate prin plata suplimentara a primei de investitie, multiplicat cu pretul de vanzare pentru un unit.

Ce poti face pe parcursul contractului:

poti modifica suma asigurata;

poti schimba modalitatea de plata, beneficiarii sau contractantul;

poti achita prime de investitie;

poti modifica alocarea primelor de investitii in programele in care doresti sa-ti plasam banii;

poti face rascumparari din cont;

poti activa optiunea de intrerupere de plata a primelor.

Optiuni incluse

Optiunea de intrerupere a platii primelor iti ofera o vacanta de la plata primelor de asigurare pe o perioada cumulata de maxim 6 luni pe intreaga durata a contractului, iar vestea buna este ca esti acoperita pentru toate riscurile asigurate in toata aceasta perioada. Poti activa optiunea fie fractionat, fie integral.

Daca totul este bine pana la sfarsit si nu ai solicitat nici un fel de beneficiu financiar de la noi, iti vom da inapoi 30% din valoarea primelor de asigurare platite de tine.

Avantaje

Accesibilitate

Pachetul este conceput special pentru femei, unde intr-un singur contract partea de protectie se imbina cu componenta de investitie pentru a raspunde cat mai bine nevoilor tale.

Poti plati prime de investitii cand vrei tu si poti face retrageri partiale din cont, fara taxa de retragere, oricand, incepand cu a 7 luna de contract.

Flexibilitate

Poti modifica suma asigurata pe parcursul contractului in functie de nevoile tale;

Poti modifica contractantul si beneficiarii pe care i-ai desemnat in caz de deces;

Poti modifica modalitatea prin care doresti sa platesti primele de asigurare;

Poti modifica alocarea primelor de investitii in contul tau in functie de toleranta la risc.

Simplitate si rapiditate

Protectie si investitie in acelasi contract, cu taxe avantajoase;

Poti oricand sa iti verifici contractul de asigurare pe www.nndirect.ro si poti sa faci si plata primelor on-line;

Poti alege sa platesti primele de asigurare prin debitare directa, astfel castigi mai mult timp pentru tine si familia ta;

Pentru a fi tot timpul la curent cu ce se intampla pe contractul tau de asigurare vei primi prin e-mail confirmarea efectuarii fiecarei tranzactii sau modificari pe contract.

 

Cum poti cumpara

Este foarte simplu sa inchei o polita de asigurare - trebuie sa urmezi doar cativa pasi:

Te intalnesti cu un consultant NN:

Trebuie sa stii ca el este cel care te poate consilia cel mai bine. Da-ne doar cateva date despre tine si un consultant din orasul pe care-l preferi te va contacta foarte repede.

Consultantul va face o analiza a nevoilor si resurselor tale curente si impreuna veti alege produsul cel mai potrivit pentru tine.

Tot el iti va spune care sunt sumele care ar trebui achitate pentru produsul recomandat, in functie de durata contractului si nivelul de protectie alese.

E important de retinut ca toata aceasta consultanta oferita de un specialist NN este absolut gratuita si nu te obliga sa inchei polita de asigurare.

Te-ai hotarat sa inchei polita: 

Completezi cererea de asigurare impreuna cu un consultant NN. Va trebui sa aduci doar o copie a buletinului / cartii de identitate. Asta e tot. De restul se ocupa consultantul. Adica va avea grija ca cererea ta sa fie analizata de specialistii nostri in evaluarea riscului de la Sediul Central

In cazul in care sunt necesare documente suplimentare pentru evaluarea riscurilor (de exemplu documente medicale sau chestionare specifice anumitor ocupatii sau hobby-uri), consultantul va fi informat de Sediul Central despre aceasta si va avea grija ca sa-ti ofere toate explicatii si suportul astfel incat evaluarea sa se finalizeze in cel mai scurt timp.

Daca toate criteriile de eligibilitate sunt indeplinite, polita este emisa si tot consultantul ti-o va inmana in cel mai scurt timp.

Odata emisa polita, tu si cei dragi tie beneficiati de confortul si protectia oferite de o asigurare de viata. Felicitari!

Parerea clientilor despre UNA

 
 

Niciodata nu putem sti ce se intampla in viata, asa ca avem nevoie de un ajutor sigur in zilele noastre.

Angela, Eforie Sud

 

Asistenta

Imagine Telefon
Telefon

021 9464

(L-V, 09:00-19:00)