Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Descriere

Produsul ideal daca, la un moment dat, ai la dispozitie o suma mai mare (peste 8000 de lei) pe care vrei sa o investesti.  Platesti prima de asigurare o singura data, in momentul incheierii contractului, si alegi in care dintre programele noastre de investitii vrei sa pui banii.

CAPITAL este mai mult orientat pe investitii, iar protectia inseamna ca iti acoperim riscul de deces din accident, oriunde in lume.

Caracteristici

La ce varsta se poate face

16/18-65 ani.

Durata contractului

Pana la varsta de 95 de ani a asiguratului.

Plata primei

Se plateste intr-o singura transa la incheierea contractului.

Cum functioneaza componenta de protectie?

In cazul decesului in urma unui accident, beneficiarii desemnati de tine vor primi suma asigurata si valoarea contului. In cazul in care decesul nu este determinat de un accident, beneficiarii vor primi numai valoarea acumulata in cont.

Cine sunt beneficiarii?

Tu desemnezi persoanele care vor primi indemnizatia de deces

Ce poti face pe parcursul contractului:

Poti sa transferi uniturile dintr-un program de investitii in altul, in functie de gradul de risc pe care esti dispus sa ti-l asumi

Poti retrage o parte din numarul unitatilor de fond prin rascumparare partiala, contractul ramanand in vigoare; nu este recomandat sa faci acest lucru atunci cand pretul uniturilor este scazut

Asigurari si optiuni suplimentare

Poti plati prime suplimentare oricand pe durata contractului in programele de investitii pe care le doresti.

 

Avantaje

Simplitate si rapiditate:

Nu ai grija efectuarii platilor in fiecare luna.

Nu treci printr-o evaluare medicala

 

 

Cum poti cumpara

Este foarte simplu sa inchei o polita de asigurare - trebuie sa urmezi doar cativa pasi:

Te intalnesti cu un consultant NN:

Trebuie sa stii ca el este cel care te poate consilia cel mai bine. Da-ne doar cateva date despre tine si un consultant din orasul pe care-l preferi te va contacta foarte repede.

Consultantul va face o analiza a nevoilor si resurselor tale curente si impreuna veti alege produsul cel mai potrivit pentru tine.

Tot el iti va spune care sunt sumele care ar trebui achitate pentru produsul recomandat, in functie de durata contractului si nivelul de protectie alese.

E important de retinut ca toata aceasta consultanta oferita de un specialist NN este absolut gratuita si nu te obliga sa inchei polita de asigurare.

Te-ai hotarat sa inchei polita: 

Completezi cererea de asigurare impreuna cu un consultant NN. Va trebui sa aduci doar o copie a buletinului / cartii de identitate. Asta e tot. De restul se ocupa consultantul. Adica va avea grija ca cererea ta sa fie analizata de specialistii nostri in evaluarea riscului de la Sediul Central

In cazul in care sunt necesare documente suplimentare pentru evaluarea riscurilor (de exemplu documente medicale sau chestionare specifice anumitor ocupatii sau hobby-uri), consultantul va fi informat de Sediul Central despre aceasta si va avea grija ca sa-ti ofere toate explicatii si suportul astfel incat evaluarea sa se finalizeze in cel mai scurt timp.

Daca toate criteriile de eligibilitate sunt indeplinite, polita este emisa si tot consultantul ti-o va inmana in cel mai scurt timp.

Odata emisa polita, tu si cei dragi tie beneficiati de confortul si protectia oferite de o asigurare de viata. Felicitari!

 

Parerea clientilor despre Capital

 

Important pentru mine este ca pe langa asigurarea propriu-zisa, beneficiez si de o posibilitate de investire a banilor.

Daniela, Ploiesti

 

Alte asigurari pentru investitii:

 

GenT pentru Investitie

Este un plan potrivit daca nu ai un capital de pornire prea mare, dar ai un venit lunar stabil din care poti sa investesti o parte. Tu hotarasti cat de mari vor fi primele si tot tu ne spui in ce programe de investitii vrei sa iti alocam banii.

Componenta de protectie acopera riscul de deces din orice cauza, oriunde in lume.

Vezi detalii

Asistenta

Imagine Telefon
Telefon

021 9464

(L-V, 09:00-19:00)