Sari la continut

Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

 

Rolul nostru in societate

La NN, consideram ca putem contribui la prosperitatea societatii si la stabilitatea economiei locale prin intelegerea si aplicarea in activitatea de zi cu zi a tendintelor globale care isi pun amprenta asupra evolutiei societatii, respectiv asupra vietii generatiilor actuale si viitoare.

Pentru NN Romania, aceasta se traduce prin asumarea responsabilitatilor etice, sociale si ecologice si utilizarea resurselor si a expertizei noastre pentru a ajuta societatea sa evolueze sustenabil.

Ne implicam in identificarea solutiilor care raspund problemelor societatii romanesti si sustinem implementarea acestora ori de cate ori avem ocazia. 

Pentru a raspunde acestor obiective, strategia de responsabilitate sociala urmareste 3 directii principale:

Investim in proiecte de educatie financiara si sustinem accesul la educatie pentru copiii din familiile sau comunitatile defavorizate.

De-a lungul anilor, am desfasurat campanii si am dezvoltat instrumente pentru a-i ajuta pe oameni sa inteleaga scopul si beneficiile asigurarilor de viata sau pensiilor private, dar si relatia lor cu propriul viitor financiar.

 

Citeste mai multe

 
 

Fundatia pentru viata

Procuparea pentru „viata" a acestei fundatii are la baza, in principal, profilul de business prin care suntem prezenti pe piata din Romania. Dincolo de grija pe care o avem pentru vietile clientilor nostri, am considerat important sa ne extindem sfera de protectie si asupra celor care nu au resursele necesare pentru a se gandi mai degraba la viitor decat la prezent.

Inca din mai 2012, cand a fost lansata, fundatia sprijina asociatii si centre sociale pentru copii si persoane in varsta, implicandu-se in acelasi timp in sustinerea financiara a persoanelor diagnosticate cu boli grave.

Sustinatorii Fundatiei pentru Viata sunt angajatii, colaboratorii NN Asigurari de Viata si clientii nostri care au inteles cat de important este sprijinul financiar pentru evenimentele neprevazute si, astfel, se implica in cauzele sustinute de Fundatia pentru Viata. In primul an de activitate, prin intermediul fundatiei, peste 100 de cazuri au primit sprijin, fie material, fie emotional de la voluntarii nostri si de la cei care au facut donatii.

Pentru ca obiectivul principal al fundatiei este sa ajute cat mai multe dintre persoanele care ne solicita sprijinul, suportul tau este binevenit.

Poti contribui printr-o donatie la realizarea proiectelor noastre in contul fundatiei: RO 24 INGB 0001 0082 0170 8910 deschis la ING Bank.

Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct

Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct