Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Primul transplant renal asistat robotic, la spitalul Sf Constantin Brașov

Primul transplant renal asistat robotic din sistemul medical privat din România a avut loc la jumătatea acestei luni în spitalul Sf Constantin din Brașov, spital ce face parte din rețeaua medicală NN. Intervenția s-a încheiat cu succes după 6 ore și a reunit o echipă multi-disciplinară formată din medici români și elvețieni. Această metodă minim-invazivă a fost realizată cu ajutorul robotului daVinci, achiziționat pentru 2 milioane de Euro la începutul anului de spitalul Sf Constantin. 

Intervenția chirurgicală s-a încheiat cu succes după 6 ore și a reunit o echipă multi-disciplinară formată din medici români și elvețieni, chirurgi specializați în transplant, chirurgie vasculară, urologie, anesteziști, nefrologi, imunologi, infecționiști.

Transplantul realizat la Brașov este cea de-a doua astfel de intervenție din cadrul ”Centrului de Transplant Renal Profesor Gilles Mentha”, primul centru privat de transplant renal din România, primul transplant având loc în data de 1 decembrie 2016.

Mai multe detalii pe siteul partenerului nostru: http://blog.spitalulsfconstantin.ro/primul-transplant-renal-asistat-robotic-din-sistemul-medical-privat-din-romania/ 

 


Te intereseaza asigurarile

de sanatate?

Poti adresa intrebarile tale direct unui specialist in asigurari de sanatate. Vrei sa fii contactat de catre un consultant financiar de la NN?