Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Sanador a devenit singurul spital privat din SE Europei care detine un bloc operator dotat cu angiograf Philips Azurion 7

 

Sanador, cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, a investit 1 milion de euro in dotarea nou bloc operator, dotat cu doua sali hibride, detinand noua generatie de terapie ghidata imagistic, reprezentata de angiograful Philips Azurion 7. Sanador devine astfel singurul spital privat din Europa de Sud Est avand o sala hibrida cu acest nou tip de angiograf Philips Azurion 7, lucru ce permite efectuarea interventiilor de chirurgie cardiovasculare in aceleasi conditii de sterilitate ca in blocul operator, combinand tehnicile interventionale cu cele chirurgicale si reunind ambele echipe de medici, cardiologi interventionisti si chirurgi cardiovasculari.

Echipamentul, lansat anul acesta face parte din aparatura de ultima generatie de platforma terapeutica ghidata imagistic, asigurand o reducere a dozei de iradiere cu 50% in domeniul cardiologiei si 70% in domeniul vascular si o inalta calitate a imaginii.

Printre afectiunile evaluate si tratate se numara: aritmii maligne (fibrilatie atriala, flutter atrial), boli vasculare severe la nivelul sistemului circulator cerebral (accidente vasculare cerebrale, malformatii arteriovenoase, anevrisme cerebrale), boli vasculare cardiace (angina pectorala, infarcte miocardice), valvulopatii (stenoza aortia,regurgitare mitrala), suferinte vasculare aortice (anevrism de aorta; disectie de aorta) si arteriopatii periferice.

Alte grupe de pacienti care pot beneficia de avantajele unui astfel de angiograf ultraperformant sunt reprezentate de pacientii cu formatiuni tumorale care se preteaza la embolizari si chemoembolizari si cea a pacientilor cu angiodisplazie, ce necesita embolizari arteriale digestive in vederea opririi hemoragiilor digestive.

Infiintat in anul 2001, Sanador a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, mai multe clinici si laboratoare de analize medicale. Cu o suprafata totala de 23.000 de mp si o capacitate de 402 de paturi, spitalul SANADOR este singurul spital privat clinic universitar care asigura full service: toate specialitatile medicale si chirurgicale, sectie de urgenta cu 14 linii de garda 24/24, flota proprie de ambulante, maternitate, ambulator si imagistica medicala de top.

Mai multe despre sistemul Philips Azurion 7 aici 


Te intereseaza asigurarile

de sanatate?

Poti adresa intrebarile tale direct unui specialist in asigurari de sanatate. Vrei sa fii contactat de catre un consultant financiar de la NN?