Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta





Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini bune



Esti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Spitalul Uzsoki din Ungaria a intrat în rețeaua medicală NN

 

Rețeaua de spitale NN s-a îmbogățit începând cu această lună cu un nou spital din afara țării: spitalul Uzsoki din Budapesta. Având o suprafață de 50.000 m2, o capacitate de 518 paturi și opțiuni elaborate pentru stabilirea diagnosticelor în cele mai bune și moderne condiții, Uzsoki deține reputația unuia dintre cele mai bune spitale din Ungaria și este totodată al doilea spital ca mărime din rețeaua noastră (după Jósa András Nyíregyháza, Ungaria)

Dacă dețineți o asigurare de sănătate NN, puteți avea acces la infrastructura complexă a partenerului nostru din Ungaria, în aceleasi condiții ca și în cazul spitalelor NN din țară, respectiv în limita a 100.000 lei/an pentru spitalizare și intervenții chirurgicale. 

Mai multe detalii pe siteul spitalului: http://www.uzsoki.hu/ 


Te intereseaza asigurarile

de sanatate?

Poti adresa intrebarile tale direct unui specialist in asigurari de sanatate. Vrei sa fii contactat de catre un consultant financiar de la NN?