Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Cel mai mare spital privat din Timisoara, Premiere, intra in reteaua medicala NN

 

Incepand cu luna octombrie, reteaua medicala NN s-a extins in vestul tarii: spitalul Premiere, cel mai mare spital privat din Timisoara este acum disponibil si clientilor nostri cu asigurare de sanatate. Spitalul, cu o suprafata de 5000 de metri patrati si o capacitate de 130 de paturi, a beneficiat de o investitie de aprox.5 milioane de euro, din care 500.000 de euro au fost investiti numai in infrastructura si aparatura medicala necesara.

In cadrul spitalului functioneaza un departament de Chirurgie de Excelenta unde se realizeaza prin metode minim invazive (80% din interventii se realizeaza pe cale minim invaziva) toată gama de interventii din sfera chirurgiei generale, ginecologice si urologice si ortopedice. In Spitalul Premiere exista singurul centru de Chirurgia Endometriozei din tara.

Spitalul este accesibil si clientilor nostri care au optat pentru protectia principala a asigurarii de sanatate, respectiv pentru spitalizare si interventii chirurgicale, decontarea avand loc direct intre NN si spital. 


Te intereseaza asigurarile

de sanatate?

Poti adresa intrebarile tale direct unui specialist in asigurari de sanatate. Vrei sa fii contactat de catre un consultant financiar de la NN?