Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Protectia mediului

 

Dincolo de indicatorii cheie de performanta, orice companie responsabila trebuie sa manifeste grija pentru mediu si stil de viata sanatos.

La NN, sustinem si ne implicam in proiectele care au ca scop imbunatatirea calitatii mediului si promovarea unui stil de viata sanatos, dar si cresterea gradului de informare, educare si responsabilizare a diferitelor categorii de public fata de protectia mediului. Entuziasmul si spiritul de voluntariat dovedit al colegilor nostri ne-au ajutat sa obtinem, de-a lungul timpului, rezultate remarcabile.

5000 de stejari plantati in numele clientilor

In  noiembrie 2014, 100 de colegi si voluntari ai Asociatiei Mai Mult Verde au plantat 5.000 de puieti de stejar in Parcul Natural Comana (judetul Giurgiu). Actiunea de plantare face parte din proiectul ”Paperless” (Fara hartie) pe care l-am initiat din dorinta de a oferi clientilor acces mai rapid si facil la informatii si sa contribuie la rezolvarea unei probleme de mediu – consumul de hartie.

Proiectul ”Paperless” a fost demarat in urma cu cinci ani de NN Asigurari de Viata. De atunci, compania propune constant clientilor sa-si dea acordul pentru a primi informatiile comerciale si contractuale prin mesaje electronice, reducand astfel impactul pe care il au asupra mediului prin consumul de hartie.

Biciclete cu cravate

”Biciclete cu cravate” este un program initiat in 2010 in parteneriat cu Green Revolution si continuat in fiecare an, pana in prezent. Beneficiarii acestui program sunt angajatii NN Romania care vor (si stiu) sa mearga pe bicicleta. Ei au posibilitatea de a imprumuta biciclete cu care sa vina la birou, sa mearga la intalniri sau in pauza de pranz. Prin acest program ne dorim sa promovam in randul colegilor nostri o alternativa la utilizarea mijloacelor de transport poluante, pe de o parte, si totodată sportul si un stil de viata sanatos.

 

Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct

Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct