Cand vorbim de un eveniment asigurat pentru Asigurarea de Sanatate NN, ne referim la spitalizarea cu sau fara interventie chirurgicala, din accident sau imbolnavire.

Inainte de data internarii in Spital, cel mai bine e sa suni la 021 9464 pentru autorizarea prealabila a serviciilor medicale.

Pentru aceasta autorizare, vom avea nevoie de cateva date, iar in maximum 48 de ore dupa primirea tuturor informatiilor solicitate, te informam ce costuri sunt acoperite.

Pentru spitale din Reteaua NN:

Dupa ce te internezi in spital, in cel mult 24 de ore, ne informezi despre acest lucru prin e-mail sau telefon (021 9464). Daca tu nu vei putea, ne va anunta reprezentantul spitalului.

Din acest moment, toate grijile legate de documentatia evenimentului asigurat si platile catre spital ne revin noua. Vei fi pe maini bune si te vei ingriji doar de sanatatea ta.

 

Pentru spitalele publice si spitalele private care nu sunt incluse in Reteaua NN:

In cazul spitalelor private din afara retelei medicale NN, vei plati spitalului toate costurile serviciilor medicale primite. In spitalul de stat, nu vei plati nimic.

Dupa ce te externezi, ne trimiti datele medicale despre ce tratament ai primit si factura fiscala cu cat ai platit.

In cel mult 10 zile lucratoare de la data solutionarii pozitive a evenimentului asigurat, vei primi indemnizatia de asigurare in contul tau bancar. Cum se calculeaza, gasesti in conditiile contractuale aici.

Configurare FAQ
Vocabularul curent: Postvanzare
Categoria curenta: Health
Select a vocabulary
Administrator Pensii Facultative
Administrator Pensii Obligatorii
Asigurari
Asistenta
Buletine
Buletine2
Cariere
Documente
Documente-Asigurari de Viata
Fond Pensii Obligatorii
Fonduri Pensii Facultative
Fonduri Pensii Facultative0
Fonduri Pensii Facultative2
Informatii Financiare Asigurari
NNRomania
Newsroom
Pensii
Postvanzare
Topic
faq
test rap
Select a category