Despre promotie

NN sarbatoreste primul an de asigurari de sanatate. Dar in loc sa ne laudam cu realizarile noastre, preferam sa punem din nou in aplicare sloganul "You Matter" si sa intoarcem urarile catre tine.

De ziua noastra iti dorim multa sanatate si te ajutam sa faci ceva concret pentru asta. Iti oferim asigurarea de sanatate de la NN si, impreuna cu ea, sansa de a castiga o vacanta speciala pentru toata familia.

Incheie o polita de asigurare de sanatate pana la sfarsitul anului si poti castiga o vacanta pe biciclete prin Olanda impreuna cu familia ta sau una dintre cele 10 biciclete gata sa te ajute sa dezvolti un nou obicei sanatos.

Premii

O vacanta in Olanda pe biciclete
Familia ta isi poate petrece vacanta de anul viitor pedaland prin campurile de lalele din Olanda si de-a lungul coastei Marii Nordului intr-un traseu potrivit pentru orice varsta si orice nivel de pregatire fizica. Trebuie doar sa stii sa mergi pe bicicleta. Sau sa inveti.
10 biciclete Pegas
Zece motive bune sa te gandesti mai des la sanatatea ta, sa iesi mai des la aer curat si sa faci putin mai multa miscare.

Cum particip

Pasul 1

Iti lasi datele de contact in formularul de contact si astepti sa fii contactat de un consultant NN.

Pasul 2

Stabilesti o intalnire in care afli de la consultantul NN tot ce vrei sa stii despre asigurare, treceti impreuna printr-o analiza a nevoilor tale si hotarati care este cea mai buna solutie pentru tine.

Pasul 3

Semnezi cererea de asigurare si daca totul este ok, polita se emite. Din acel moment te bucuri de linistea pe care ti-o asigura aceasta decizie importanta in viata ta.

Pasul 4

Cu putin noroc esti ales prin tragere la sorti si va faceti bagajele pentru Olanda sau primesti una dintre cele 10 biciclete.

Vrei sa intri in cursa pentru premii?

Lasa-ne datele de contact, un consultant NN te va suna pentru o discutie si vei fi mai aproape de turul pe bicicleta in Olanda sau de una dintre cele 10 biciclete Pegas puse la bataie.Asigurarea de sanatate NN:
grija zi
de zi pentru tine si cei dragi


Sanatate, ca e mai buna decat toate. Asa ne ureaza cei dragi si asa isi doreste fiecare dintre noi.
Grija pentru sanatate e de doua feluri: preventie ca sa nu te imbolnavesti si tratament in caz ca totusi patesti ceva.
Asigurarea de sanatate NN te ajuta cu amandoua.

Oricand ar aparea o problema medicala care presupune spitalizare sau interventie chirurgicala, Asigurarea de Sanatate NN te ajuta sa primesti ingrijirea de care ai nevoie, in spitalele private din reteaua noastra, fara sa iti pui problema banilor. Mai mult, te ajuta si sa ramai sanatos oferindu-ti servicii de preventie in clinicile noastre partenere.
Beneficii
Te ajuta sa te tratezi cand ai o problema de sanatate, fara birocratie si fara grija banilor. Iar daca vrei, poti alege si optiunea de preventie, ca sa te asiguri ca ramai sanatos.
Costuri
Iti acoperim cheltuielile de spitalizare si interventiile chirurgicale, din accident sau imbolnavire in limita a 100.000 lei pe an.
Retea
Ai acces usor la servicii medicale la standarde inalte, in 28 spitale private si 175 de clinici partenere din toata tara.


Te intereseaza o asigurare de sanatate?
Lasa-ne datele de contact si un consultant NN din orasul tau te va suna pentru o discutie.
Intalnirea cu el nu te costa nimic, insa sfaturile si solutiile pe care ti le va oferi te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie.
2017 © NN Romania. Toate drepturile rezervate