Sanse la viata

Prin activitatea noastra, respectiv prin produsele si serviciile pe care le oferim pe piata din Romania, ne propunem sa ajutam oamenii sa-si creeze premisele unui viitor mai bun pentru ei si familiile lor. Implicarea in programe care ofera ajutor si “Sanse la viata” persoanelor aflate in dificultate este pentru noi o componenta fireasca a rolului pe care ni l-am asumat, completand atentia pe care o acordam clientilor nostri.

Alearga pentru Inima Copiilor

NN Romania sustine s-a alaturat inca din 2011 cauzele promovate de Asociatia Inima Copiilor. In 2012, prin parteneriatul dintre NN si Asociatia Inima Copiilor a fost pusa in functiune sectia de cardiochirurgie pediatrica a Spitalului de Copii Marie Curie din Bucuresti. In cadrul acestui parteneriat, NN sustine participarea lui Paul Dicu la Marathon de Sables, donatia catre Inima Copiilor constand in cumpararea kilometrilor celor care au alergat In Pas Cu Paul (www.inpascupaul.ro) si au raportat distantele parcurse.

Am alergat si noi in pas cu Paul!

Anul acesta, intre 5 si 11 aprilie Paul a aleargat din nou pentru Inima Copiilor iar noi am fost alaturi de el, donand 20000 Euro pentru a sustine Inima Copiilor.

Lectia de prim ajutor

Proiectul Lectia de prim ajutor a fost lansat in 2011 in parteneriat cu SMURD si Mai Mult Verde. De la an la an, acest program de informare a publicului larg pe tema acordarii primului ajutor in situatii de urgenta s-a dezvoltat pe mai multe planuri pentru a oferi informatii corecte si accesibile. Pana in prezent, mii de romani au venit in contact cu informatiile oferite in cadrul programului prin intermediul website-ului, aplicatiilor pentru smartphones si tableta si al cursurilor gratuite organizate pentru publicul larg. Mai multe informatii pe www.lectiadeprimajutor.ro.

Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct

Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct