Despre promotie

NN sarbatoreste anul acesta 20 de ani de asigurari de viata. Dar in loc sa sarbatorim realizarile noastre, preferam sa punem din nou in aplicare sloganul "You Matter" si sa intoarcem urarile catre tine.

De ziua noastra iti dorim tie o viata frumoasa, dar te ajutam sa faci si ceva concret pentru asta. Iti oferim asigurarea de viata Prudent 30 si, impreuna cu ea, sansa de a castiga o vacanta speciala impreuna cu familia ta.

Incheie o polita de asigurare Prudent 30 pana la sfarsitul lui 2017 si poti castiga o vacanta pe o insula din Norvegia rezervata in totalitate doar pentru tine si cei dragi.

Premiu

O insula doar pentru tine si familia ta.

Familia ta isi poate petrece vacanta din 2018 pe o micuta insula din Norvegia rezevata doar pentru voi. Aveti 4 zile sa va bucurati de viata asa cum vreti voi, pescuind, inotand sau plimbandu-va cu barcuta prin arhipelag.


Cum particip

Pasul 1

Iti lasi datele de contact in formularul de contact si astepti sa fii contactat de un consultant NN.

Pasul 2

Stabilesti o intalnire in care afli de la consultantul NN tot ce vrei sa stii despre asigurare, treceti impreuna printr-o analiza a nevoilor tale si hotarati care este cea mai buna solutie pentru tine.

Pasul 3

Semnezi cererea de asigurare si daca totul este ok, polita se emite. Din acel moment te bucuri de linistea pe care ti-o asigura aceasta decizie importanta in viata ta.

Pasul 4

Cu putin noroc esti ales prin tragere la sorti si insula din Norvegia este a ta, asa ca incepi sa-ti faci planuri de vacanta.

Iti place premiul?

Lasa-ne datele de contact, un consultant NN te va suna pentru o discutie si vei fi mai aproape cu un pas de excursia pe insula rezervata pentru tine si familia ta.Prudent 30: o viata linistita pentru tine si cei dragi.

Nimanui nu ii place sa vorbeasca despre Doamne Fereste. Insa o viata linistita inseamna ca uneori sa porti discutii dificile, pentru ca apoi sa rasufli usurat ca esti acoperit si in situatii neprevazute.

Prudent 30 este o asigurare de viata simpla care acopera riscul de deces, oferind garantia garantia ca in cazul in care se intampla evenimentul asigurat- decesul - familia ta va primi o suma asigurata stabilita la inceputul contractului.

Nu include o componenta de economisire, insa daca pana la finalul contractului nu se intampla evenimentul asigurat, primesti inapoi o parte din bani. Mai exact 30% din suma primelor platite pentru protectia principala. De unde si numele asigurarii.
Beneficii pentru tine si cei dragi
Garantii
Familia ta va primi suma asigurata aleasa, in cazul producerii decesului. In astfel de situatii, un sprijin financiar nu este numai binevenit, ci necesar.
In cazul decesului din orice cauza, beneficiarii primesc 100% din suma asigurata. In cazul decesului din accident, vorbim despre 200% din suma asigurata.
Prime mai mici,
acoperiri mari
Primele de asigurare se calculeaza in functie de nevoile si bugetul tau. Insa platesti un pret mic pentru o acoperire mare.
Concret, suma asigurata poate fi intre 30.000 lei si 900.000 ei, multiplu de 10.000 de lei.
Returnarea primelor
Daca pana la sfarsitul contractului nu se intampla nici unul din riscurile asigurate, se returneaza 30% din suma primelor platite pentru asigurarea principala.
Pe langa suma asigurata principala, poti adauga si asigurari suplimentare. Despre ele si modificarile pe care le poti face pe Prudent 30, precum si despre alte beneficii pe care le ai, poti citi oricand la noi pe site.

Te intereseaza o asigurare de viata?
Lasa-ne datele de contact si un consultant NN din orasul tau te va suna pentru o discutie.
Intalnirea cu el nu te costa nimic, insa sfaturile si solutiile pe care ti le va oferi te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie.
2017 © NN Romania. Toate drepturile rezervate