Mergi la conţinutul principal

Alege asigurarea de sănătate NN

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant NN în cel mai scurt timp posibil.

Cu NN ai beneficii din prima clipă

Asigurarea de Sănătate NN se gândește la toate. Lasă-ne datele tale de contact până pe 28 ianuarie 2022, asigură-te că închei asigurarea de sănătate până pe 28 februarie 2022 și primești gratuit un set de analize medicale pentru copii la Regina Maria. Vezi mai multe detalii despre campanie în regulamentul disponibil aici. Protejează sănătatea familiei la NN.

 

Beneficii

Hand Heart
Cost mic, acoperire mare

Ești asigurat în caz de neprevăzut cu un cost

mediu de doar 5 lei/zi.

Present icon
Asigurare cu cadou inclus

Primești cadou un pachet de analize mediale

pentru copii la Regina Maria.

Umbrella icon
Discount pentru familie

Ai prețuri mai avantajoase pentru mai mult de 2 asigurați pe același contract.

De ce e bine să ai o Asigurare de Sănătate NN?

Te tratezi în cele mai bune spitale private din România și ai cheltuielile de spitalizare și chirurgie acoperite.

Beneficii
 

Vreau sanatate
100.000 lei spitalizare și chirurgie

Banii îi poți folosi anual, de câte ori ai nevoie de îngrijire medicală. Suma asigurată crește cu încă 20.000 lei în fiecare an în care rămâi sănătos și asigurat pentru accident și îmbolnăvire.

Vreau sanatate
250 centre medicale private de top

Servicii medicale decontate de NN în rețeaua parteneră sau primești indemnizație fixă în orice alt spital privat sau public.

Vreau sanatate
500.000 lei cancer, arsuri, transplant

În cazul diagnosticului,  în 2 zile lucrătoare primești până la 500.000 lei să te tratezi în cel mai potrivit spital. Timpul este de partea ta când ai bani și toate resursele să te faci bine.

Asigurarea de Sănătate NN are trei componente pe care tu le combini după cum îți e mai bine.

Asigurare sanatate
Spitalizare și chirurgie

Componenta de bază te acoperă în cazul problemelor medicale care cer spitalizare și chirurgie. Tu decizi nivelul de acoperire, poate fi din accident sau din accident și îmbolnăvire.

Vreau sanatate
Tratament cancer, arsuri, transplant

Noua asigurare suplimentară îți oferă alternative de tratament în orice spital din țară sau din străinătate, cu până la 500.000 lei virați în contul tău imediat după diagnostic.

Asigurare sanatate
Prevenție

În funcție de nivelul de prevenție ales, beneficiezi de un număr de analize și consultații anuale acoperite de asigurare.

Te tratezi într-un spital bun, ai de unde alege!

 

250 de centre medicale private și nu ne oprim aici. Adaugăm noi noi clinici și spitale, ca tu să poți folosi asigurarea NN unde vrei tu, când ai tu nevoie.

Calculator primă de asigurare

Prețul unei asigurări de sănătate NN este de aproximativ 5 lei/ zi.

E super simplu să-ți calculezi prima de asigurare standard folosind calculatorul de mai jos.

Alege asigurarea care ți se potrivește
Sunt acoperite costurile serviciilor medicale de spitalizare si chirurgie cauzate de accidente, in limita a 100.000 de lei pe an, in reteaua de spitale private partenere NN dar si la spitale din afara retelei noastre, publice sau private.
Sunt acoperite costurile serviciilor medicale de spitalizare si chirurgie cauzate de accidente si imbolnaviri, in limita a 100.000 de lei pe an, in reteaua de spitale private partenere NN dar si la spitale din afara retelei noastre, publice sau private.
Adaugă servicii de prevenție oferite de clinicile partenere NN:
Nivelul Standard include: 1 set investigatii/an, 4 consultatii/an, 20 - 30% discount pentru consultatii si investigatii care depasesc limita celor incluse
Nivelul Mediu include: 1 set investigatii/an, 8 consultatii/an, 40% discount pentru consultatii si investigatii care depasesc limita celor incluse
Nivelul Avansat include: 1 set investigatii/an, 12 consultatii/an, 50-70% discount pentru consultatii si investigatii care depasesc limita celor incluse

*Prima rezultată este o estimare realizată pe baza unui set de condiții standard și a datelor introduse în calculator.

Estimarea pe care o va face consultantul poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi starea de sănătate, ocupație, sport, hobby.

Calculul nu include asigurarea suplimentară pentru cancer, arsuri, transplant. Costul final va fi stabilit în urma discuției cu un consultant.

Regulament Promoție - Campanie NN - Regina Maria Decembrie 2021
File format: PDF | Dimensiune fişier: 241.0KB

Descarcă aplicația NN Direct

Cu NN Direct afli ce vrei să știi despre asigurarea sau pensia ta, așa că aici poți descărca aplicația direct pe telefonul tău.