Planuri de Protectie de Grup

Cu o combinatie de forta financiara, stabilitate, expertiza si inovatie, NN poate oferi solutia necesara companiilor pentru motivarea si retinerea angajatilor de calitate, fundamentul oricarei companii profitabile.

Avem o oferta de protectie completa care se adreseaza tuturor companiilor, de la cele cu un numar mic de angajati, pana la mari corporatii, carora le oferim sprijin in achizitie si administrare, prin profesionisti cu experienta si tehnologie avansata.


Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Asistenta

Telefon Icon
Telefon

021 9464 (L-V, 09-19)

Email Icon
Email
Te contactam noi
NN direct

Planuri de protectie cu acoperire extinsa

Image

Un manager de succes stie intotdeauna cum sa loializeze un angajat de top. Salariul e important, insa si cand vine vorba de beneficii acordate angajatilor trebuie sa tii pasul cu concurenta.

Va putem oferi pentru angajati un plan de asigurare de grup cu beneficii extinse, cu acoperire in intreaga lume astfel incat ei sa se simta cu adevarat protejati.

Planuri de protectie cu acoperire standard

Image

Oamenii isi doresc siguranta, confort si protectie din partea companiei sau a sefului lor. O asigurare de grup creaza un sentiment de apartenenta. Angajatii tai pot avea beneficiile pe care le credeau dedicate doar companiiilor mari, cu bugete generoase.

Se zice ca „mai putin e mai mult”. Noi am spune altfel: „mai mult cu mai putin”.

Ai un buget limitat? Noi am transformat in mit faptul ca asigurarile de grup sunt doar scumpe. Am selectat cele mai relevante beneficii si am creat un produs de asigurare de grup care nu doar costa mai putin, ci si raspunde celor mai relevante nevoi de protectie. Spitalizarea, interventia chirurgicala, unele afectiuni grave sunt doar cateva dintre ele.