Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Educatie

Investim in proiecte de educatie financiara si sustinem accesul la educatie pentru copiii din familiile sau comunitatile defavorizate.

De-a lungul anilor, am desfasurat campanii si am dezvoltat instrumente pentru a-i ajuta pe oameni sa inteleaga scopul si beneficiile asigurarilor de viata sau pensiilor private, dar si relatia lor cu propriul viitor financiar.

Intelegerea mecanismelor de administrare a finantelor personale ne ofera posibilitatea de a lua cele mai bune decizii pentru siguranta si bunastarea personala si a celor dragi. Inca de la inceputurile activitatii pe piata din Romania, am fost un promotor al educarii si informarii, dezvoltand numeroase campanii educative despre beneficiile produselor de asigurare de viata, a pensiilor private obligatorii si facultative, dar si domeniul mai larg al planificarii financiare.

Social Innovation Relay

Proiectul derulat de Junior Achievement in parteneriat cu NN Group ofera elevilor de liceu acces la o experienta practica de antreprenoriat care sa ii ajute in viitoarele alegeri de cariera si posibilitatea de a participa la o competitie internationala.

Pentru a-si insusi abilitatile de care au nevoie, liceenii vor avea la dispozitie instrumente moderne si atractive de invatare: sesiuni de mentorat fata-in-fata si online sustinute de experti, un quiz in urma caruia pot obtine un certificat de cunostinte in domeniul inovarii sociale, o platforma de cursuri online gratuite si competitia de antreprenoriat SIR.

Mai multe informatii si regulamentul competitiei sunt disponibile pe www.sir.jaromania.org.

Viitor la purtator

Proiectul este un concurs de jurnalism pe teme sociale si a fost lansat in 2014 in parteneriat cu Decat o Revista. In cadrul primei editii a proiectului au fost acordate cinci burse pentru realizarea unor materiale jurnalistice ample care sa exploreze relatia romanilor cu viitorul personal.

Mai multe detalii despre proiect si castigatorii primei editii aici si aici.

Pensiopedia.ro

Pensiopedia.ro este o platforma in care sunt prezentate publicului mecanismul de functionare si beneficiile sistemului de pensii private. Informatiile sunt prezentate intr-o forma grafica atractiva si raspund intrebarilor precum “Cat conteaza pensia private?”, “Care sunt conditiile de eligibilitate pentru pensile administrate privat?”, “Cum sunt investiti banii participantilor?”, “Privat vs. Stat?” sau “Cat am in cont?”. Informatiile oferite pe aceasta platforma sunt valabile indiferent de administratorul fondului de pensii administrat privat.

LifeMappr

LifeMappr (www.LifeMappr.ro) este prima aplicatie lansata pe piata din Romania care te ajuta sa creezi filmul vietii tale viitoare. LifeMappr te ajuta sa vizualizezi impactul financiar pe care-l vor avea visele si dorintele tale asupra viitorului tau si nu in ultimul rand iti permite sa impartasesti prietenilor tai timeline-ul tau viitor si filmul vietii tale.

Testul de Personalitate Financiara

Prin intermediul acestui test iti poti descoperi propria personalitate financiara in functie de care poti sa primesti recomandari care sa te ajute sa iti imbunatatesti abilitatile si cunostintele privind administrarea finantelor proprii. Testul este disponibil in noua tari din Europa si peste 320 000 de oameni l-au completat. Mai multe informatii pe www.testulbanilor.ro.

Asistenta

Telefon Icon
Telefon

021 9464 (L-V, 09-19)

Email Icon
Email
Te contactam noi
NN direct

Asistenta

Imagine Telefon
Telefon

021 9464

(L-V, 09:00-19:00)