Sari la continut

Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

 

Initiative

 

Responsabilitatea pe care ne-o asumam fata de societate:

Are la baza principiile pe care, la ING Asigurari de Viata, le urmarim in activitatea de zi cu zi. Atentia pe care o acordam clientilor, preocuparea pentru inovatie si performanta si, in egala masura, dorinta permanenta de a ne depasi pe noi insine, de fi mai buni si de a darui la randul nostru celor de langa noi si societatii in care traim reprezinta fundatia constructiei la care lucram pentru viitor.

Credem ca impreuna putem gasi solutii la problemele societatii romanesti si de aceea ne implicam ori de cate ori avem ocazia in cauze cu impact pozitiv in comunitate, prin programe din sfera educatiei financiare, a protectiei mediului si a accesului la educatie pentru copiii talentati sau defavorizati. Incepand din 2011, acestora li s-au adaugat programele care ofera "Sanse la viata", prin actiuni de preventie si educatie, dar si de diagnostic si tratament.

Prin cauzele pe care le sustinem ne dorim sa aducem beneficii cu valoare pe termen lung pentru oameni si societate, dar totodata si un efect de constientizare atat in interiorul companiei, cat si in comunitate (in randul tinerilor, clientilor sau publicului larg).

 

Pentru a raspunde acestor obiective, strategia de responsabilitate sociala urmareste 3 directii principale:

Prin activitatea noastra, respectiv prin produsele si serviciile pe care le oferim pe piata din Romania, ne propunem sa ajutam oamenii sa-si creeze premisele unui viitor mai bun pentru ei si familiile lor. Implicarea in programe care ofera ajutor si “Sanse la viata” persoanelor aflate in dificultate este pentru noi o componenta fireasca a rolului pe care ni l-am asumat, completand atentia pe care o acordam clientilor nostri.

Citeste mai multe

 

Impreuna pentru o viata mai buna. Implica-te!

Nimic din ceea ce facem, atat in activitatea noastra de zi cu zi cat si in proiectele sociale pe care le sustinem, nu ar fi posibil fara participarea colegilor nostri si a increderii cu care ne investesc clientii.

Pentru ca ne dorim sa impartasim bucuria de a-i ajuta pe cei din jurul nostru, in 2011 am decis ca pentru fiecare asigurare suplimentara de boli grave incheiata la ING in anul respectiv sa donam cate 2 euro catre Serviciu Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare, pentru achizitionarea primului avion sanitar. Demersul nostru s-a concretizat printr-o donatie de 20.000 de euro catre SMURD. In aceeasi directie, pentru fiecare descarcare a aplicatiei de prim ajutor pentru smartphone din 2012, ING a donat suma de 1 euro catre Fundatia pentru SMURD.

Spiritul tanar si entuziast al colegilor nostri este, de asemenea, un atu forte in initiativele pe care le sustinem, iar acest lucru se vede cel mai bine din implicarea lor constanta in programele ce presupun voluntariat. Astfel, in cursul anului 2011, peste 85% dintre colegi au participat cel putin o data intr-un proiect social iar, in medie, 1 din 4 s-a implicat in proiectele de responsabilitate sociala organizate de companie.

Programele companiei au trezit un interes deosebit in randul colegilor nostri, actiunile desfasurate in cadrul programelor „In Pas cu Paul" sau "Inima Copiilor este si inima ta", dar a celor pentru protectia mediului - „412x4 Ciresi", „Biciclete cu Cravate" sau "Let's DO It Romania!" - generand un nivel ridicat de participare voluntara.

 

 

 

Fundatia pentru viata

Procuparea pentru „viata" a acestei fundatii are la baza, in principal, profilul de business prin care suntem prezenti pe piata din Romania. Dincolo de grija pe care o avem pentru vietile clientilor nostri, am considerat important sa ne extindem sfera de protectie si asupra celor care nu au resursele necesare pentru a se gandi mai degraba la viitor decat la prezent.

Inca din mai 2012, cand a fost lansata, fundatia sprijina asociatii si centre sociale pentru copii si persoane in varsta, implicandu-se in acelasi timp in sustinerea financiara a persoanelor diagnosticate cu boli grave.

Sustinatorii Fundatiei pentru Viata sunt angajatii, colaboratorii ING Asigurari de Viata si clientii nostri care au inteles cat de important este sprijinul financiar pentru evenimentele neprevazute si, astfel, se implica in cauzele sustinute de Fundatia pentru Viata. In primul an de activitate, prin intermediul fundatiei, peste 100 de cazuri au primit sprijin, fie material, fie emotional de la voluntarii nostri si de la cei care au facut donatii.

 

Pentru ca obiectivul principal al fundatiei este sa ajute cat mai multe dintre persoanele care ne solicita sprijinul, suportul tau este binevenit.

Poti contribui printr-o donatie la realizarea proiectelor noastre in contul fundatiei: RO 24 INGB 0001 0082 0170 8910 deschis la ING Bank.

 

 

 

 

Asistenta

Telefon Icon
Telefon

021 9464 (L-V, 09-19)

Email Icon
Email
Te contactam noi
NN direct