Ne cunosti deja, dar permite-ne sa ne prezentam si cu noul nostru nume

NN este o companie de asigurari si managementul investitiilor, activa in peste 18 tari, cu o puternica prezenta in Europa si in Japonia.

Divizia de asigurari este activa pe pietele mature din Europa de Vest si Japonia, precum si pe pietele in curs de dezvoltare din Europa Centrala si de Est si in Turcia.

NN Investment Partners isi ofera produsele si serviciile de management al investitiilor prin agentii din Europa, Statele Unite, Orientul Mijlociu si Asia. Centrele regionale de investitii sunt in Atlanta, New York, Tokyo, Singapore si Haga.

Numele companiei NN este derivat din Nationale-Nederlanden, o marca olandeza intemeiata acum peste 50 de ani. Istoria NN incepe in 1845 cu De Nederlanden van 1845, care se specializa in asigurari impotriva incendiilor.

Nationale Levensverzekering-Bank a fost intemeiata in 1863 si se specializeaza in asigurari de viata concentrandu-se pe piata interna olandeza. Ambele companii isi extind activitatile prin preluari de companii si astfel achizitioneaza si alte produse de asigurari.

In 1963 De Nederlanden si Nationale fuzioneaza si formeaza Nationale- Nederlanden. Din 1960 si pana in 1980, Nationale-Nederlanden a cumparat o multime de companii de asigurari din toata lumea, efectuand mari achizitii in Statele Unite si incepand noi operatiuni in Europa si Asia.

Grupul NN din Romania, include activitatile NN Asigurari de Viata si NN Pensii, companii lider* pe pietele de profil, NN Pensii si ING Investment Management, numarul patru** in topul companiilor de administrare a fondurilor mutuale din Romania.

Pentru noi, NN reprezinta un capitol nou si interesant in viata companiei, cu noi oportunitati de dezvoltare. Promisiunea noastra este ca vom continua sa fim alaturi de clientii nostri, un partener apropiat si de incredere.

 

Asistenta

Telefon Icon
Telefon

021 9464 (L-V, 09-19)

Email Icon
Email
Te contactam noi
NN direct

Ce este rebranding-ul?

Date importante

Parteneriate