Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Pensii

Pensia facultativa este un beneficiu pe care il poti oferi angajatilor, pentru a-i motiva si a-i determina sa ramana in continuare membri ai echipei tale. In acelasi timp, trebuie sa stii ca alegerea unei pensii private obligatorii revine integral angajatilor tai, responsabilitatea ta ca angajator fiind doar virarea CAS catre bugetul de stat.

Asistenta

Telefon Icon
Telefon

021 9464 (L-V, 09-19)

Email Icon
Email
Te contactam noi
NN direct

Pensii private facultative

Image

Pentru tine pensia facultativa inseamna recompensarea, loializarea si motivarea angajatilor. Pentru ei, aceasta echivaleaza cu mai multi bani care sa ii ajute sa aiba o batranete linistita, dar si o dovada de apreciere din partea firmei.


Pensii private obligatorii

Image

Pensiile private obligatorii nu aduc nici o obligatie in plus. Va trebui ca tu sa platesti procentul de 10,5% care reprezinta CAS la fel ca si pana acum, urmand ca virarea catre fondurile private alese de angajatii tai sa se faca de catre autoritati, in functie de optiunea fiecarui angajat.