Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Trebuie sa stii ca pentru tine, ca angajator, pensiile private obligatorii (Pilonul II) nu aduc nici o obligatie in plus. Va trebui ca tu sa platesti procentul de 25% care reprezinta contributiile pentru asigurari sociale de stat (CAS) la fel ca si pana acum, urmand ca virarea catre fondurile private alese de angajatii tai sa se faca de catre autoritati, in functie de optiunea fiecarui angajat.

Pentru ca fiecare salariat a ales sau va trebui aleaga la un moment dat o pensie privata obligatorie, ii poti ajuta pe cei care nu au optat inca, explicandu-le in momentul angajarii care sunt optiunile lor si pasii pe care trebuie sa-i parcurga pentru a adera la sistemul de pensii private:

Aderarea este obligatorie pentru cei care au pana in 35 de ani si se afla la primul loc de munca

Aderarea este optionala pentru cei cu varste intre 35 de ani si 45 de ani care nu au aderat pana acum la un fond de Pensii

In cazul in care nu isi exprima adeziunea la un fond de pensii obligatorii in primele 4 luni de la angajare, vor fi distribuiti aleatoriu catre unul dintre fondurile de pe piata.

Angajatii nu pot participa concomitent la mai multe fonduri de pensii administrate privat.

Aderarea la un fond de pensii sau transferarea de la un fond la altul constituie optiunea lor individuala si se face prin completarea actului unic de aderare.

Daca vrei sa le dai o mana de ajutor, spune-le sa se documenteze inainte de a alege un fond sau altul.

Asistenta

Imagine Telefon
Telefon

021 9464

(L-V, 09:00-19:00)