Image

Home | Asigurari de grup

Protectie cu acoperire extinsa

Da, vreau sa fiu contactat

Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Cu o combinatie de forta financiara, stabilitate, expertiza si inovatie, NN poate oferi solutia necesara companiilor pentru motivarea si retinerea angajatilor de calitate, fundamentul oricarei companii profitabile.

Avem o oferta de protectie completa care se adreseaza tuturor companiilor, de la cele cu un numar mic de angajati, pana la mari corporatii, carora le oferim sprijin in achizitie si administrare, prin profesionisti cu experienta si tehnologie avansata.

Planuri nominale

Caracteristici

Criteriile de eligibilitate trebuie indeplinite de toti membrii grupului;

Contractul are durata de un an, cu posibilitatea de reinnoire;

Frecventa de plata este lunara, trimestriala, semestriala sau anuala;

Beneficiar este chiar asiguratul, cu exceptia acoperirii de deces, unde beneficiarii sunt desemnati de catre angajatul asigurat;

Pe parcursul anului contractual pot fi adaugati / extrasi membri dintr-un plan de beneficii;

La reinnoirea contractului pot fi adaugate sau scoase componente de protectie, pot fi adaugate planuri de beneficii noi, pot fi modificate sumele asigurate, poate fi modificata frecventa de plata.

 

Componente

Deces din orice cauza cu acoperire extinsa: acopera riscul de deces din orice cauza (accident si imbolnavire) survenit pe parcursul valabilitatii contractului de asigurare. Indemnizatia de asigurare va fi platita de catre Asigurator beneficiarilor desemnati de catre Asigurat. Acoperirea este valabila in toata lumea si in caz de evenimente asigurate petrecute in afara granitelor Romaniei se acorda o indemnizatie suplimentara.

Deces din accident cu acoperire extinsa: acopera riscul de deces din accident pe perioada de valabilitate a componentei-tip. Indemnizatia de asigurare va fi platita de catre Asigurator beneficiarilor desemnati de catre Asigurat. Acoperirea este valabila in toata lumea si in caz de evenimente asigurate petrecute in afara granitelor Romaniei se acorda o indemnizatie suplimentara.

Invaliditate permanenta din accident cu acoperire extinsa: acopera invaliditatea din cauza unui accident conform listei din Conditiile Contractuale. Beneficiar este Asiguratul. Indemnizatia de asigurare este procentul din suma asigurata pentru fiecare Asigurat, pana la un maximum de 100% pe an de asigurare. Se poate acorda o indemnizatie suplimentara pentru o invaliditate produsa intr-un mijloc de transport in comun. Acoperirea este valabila in toata lumea.

Invaliditate totala permanenta din imbolnavire si accident cu acoperire extinsa: acopera invaliditatea, definita ca pierderea capacitatii de munca, de a exercita orice profesie sau meserie din cauza unei imbolnaviri sau a unui accident. Beneficiar este Asiguratul. Indemnizatia de asigurare este suma asigurata pentru fiecare Asigurat. Acoperirea este valabila in toata lumea.

Spitalizare din accident cu acoperire extinsa: acopera spitalizarea aparuta ca urmare a unui accident. Beneficiar este Asiguratul. Sunt acoperite zilele de spitalizare, chiar daca nu sunt consecutive: 180 de zile pe an, 90 de zile pentru acelasi motiv. Indemnizatia este suma asigurata multiplicata cu numarul de zile de spitalizare, 3 zile sunt deduse din calculul indemnizatiei. Acoperirea este valabila in toata lumea.

Spitalizare din imbolnavire si accident cu acoperire extinsa: acopera spitalizarea aparuta ca urmare a unei imbolnaviri sau a unui accident. Indemnizatia de asigurare este suma asigurata multiplicata cu numarul de zile de spitalizare, 3 zile sunt deduse din calculul indemnizatiei. Sunt acoperite zilele de spitalizare, chiar daca nu sunt consecutive: 180 de zile pe an, 90 de zile pentru acelasi motiv. Beneficiar este Asiguratul. Acoperirea este valabila in toata lumea.

Convalescenta in caz de accident cu acoperire extinsa: in cazul unei convalescente din accident Asiguratul va beneficia de o indemnizatie zilnica pentru intreaga perioada, numai in cazul in care convalescenta urmeaza unei perioade de spitalizare din accident continua mai mare de 3 zile. Numarul maxim de zile de convalescenta intr-un an este de 180 zile, maximum 90 zile pentru acelasi eveniment asigurat. Acoperirea este valabila in toata lumea si se ataseaza componentei-tip de Spitalizare din accident.

Convalescenta din imbolnavire si accident cu acoperire extinsa: in cazul unei convalescente din imbolnavire si accident Asiguratul va beneficia de o indemnizatie zilnica pentru intreaga perioada, numai in cazul in care convalescenta urmeaza unei perioade de spitalizare continua mai mare de 3 zile. Numarul maxim de zile de convalescenta intr-un an este de 180 zile, maximum 90 zile pentru acelasi eveniment asigurat. Acoperirea este valabila in toata lumea si se ataseaza componentei-tip de Spitalizare din imbolnavire si accident.

Interventie chirurgicala din accident cu acoperire extinsa: acopera interventia chirurgicala din cauza unui accident in conformitate cu Anexa din Conditiile Contractuale. Beneficiar este Asiguratul. Indemnizatia de asigurare este procent din suma asigurata, maximum 100%. Acoperirea este valabila in toata lumea..

Interventie chirurgicala din imbolnavire si accident cu acoperire extinsa: acopera interventia chirurgicala din cauza unei imbolnaviri sau a unui accident in conformitate cu Anexa din Conditiile Contractuale. Beneficiar este Asiguratul. Indemnizatia de asigurare este procent din suma asigurata, maximum 100%. Acoperirea este valabila in toata lumea.

Afectiuni grave cu acoperire extinsa: acopera diagnosticarea pentru prima data cu una dintre afectiunile grave sau efectuarea uneia dintre interventiile chirurgicala mentionate in Conditiile Contractuale. Beneficiar este Asiguratul, care primeste intreaga indemnizatie. Prin Afectiuni grave se inteleg exclusiv afectiunile sau interventiile chirurgicale urmatoare si care respecta definitiile din contract: Cancer, infarctul miocardic acut, accidentul vascular cerebral major, transplantul de organe majore şi măduvă osoasă, scleroza multiplă, insuficienţa renală cronică, encefalita acută, plegia/paralizia, tumori intracraniene benigne, boala Alzheimer, boala Parkinson, intervenţia chirurgicală pentru by-pass coronarian, intervenţii chirurgicale ale valvelor cardiace, traumatism cranian major, pierderea totală a vederii, pierderea a doua sau mai multe membre. Acoperirea este valabila in toata lumea.

Incapacitate temporara de munca cu acoperire extinsa: acopera incapacitatea temporara de munca din cauza unui accident sau a unei imbolnaviri. Indemnizatia de asigurare acopera numarul de zile de concediu medical acordate de un medic specialist si se calculeaza ca suma asigurata multiplicata cu numarul de zile de concediu medical. Beneficiar este Asiguratul. Se acopera maximum 180 de zile pe an, maximum 90 de zile pentru aceeasi afectiune, iar 3 zile sunt deduse din calculul indemnizatiei.

Fracturi cu acoperire extinsa: acopera producerea de fracturi, doar din accident, conform listei din Conditiile Contractuale. Indemnizatia este procent din suma asigurata, pana la un maxim de 100%. Beneficiar este Asiguratul. Acoperirea este valabila in toata lumea.

Arsuri cu acoperire extinsa: acopera producerea de arsuri, doar din accident, conform listei din Conditiile Contractuale. Indemnizatia este procent din suma asigurata, pana la un maxim de 100%. Beneficiar este Asiguratul. Acoperirea este valabila in toata lumea.

Nasterea cu acoperire extinsa: sunt acoperite doar femei, angajate sau sotiile / partenerele angajatilor. Beneficiar este Asiguratul. Indemnizatia de asigurare este 100% la nastere. Acoperirea este valabila in toata lumea.

Cheltuieli medicale cu acoperire extinsa: componenta ce poate fi oferita doar impreuna cu una dintre urmatoarele acoperiri: spitalizare, interventie chirurgicala sau afectiuni grave. Indemnizatia de asigurare este suma asigurata per eveniment asigurat, beneficiar este Asiguratul. Acoperirea este valabila in toata lumea.

Asistenta

Imagine Telefon
Telefon

021 9464

(L-V, 09:00-19:00)