Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

 

 

Sanse la viata

Prin activitatea noastra, respectiv prin produsele si serviciile pe care le oferim pe piata din Romania, ne propunem sa ajutam oamenii sa-si creeze premisele unui viitor mai bun pentru ei si familiile lor. Implicarea in programe care ofera ajutor si “Sanse la viata” persoanelor aflate in dificultate este pentru noi o componenta fireasca a rolului pe care ni l-am asumat, completand atentia pe care o acordam clientilor nostri.

Lectia de prim ajutor

Proiectul Lectia de prim ajutor a fost lansat in 2011 in parteneriat cu SMURD si Mai Mult Verde. De la an la an, acest program de informare a publicului larg pe tema acordarii primului ajutor in situatii de urgenta s-a dezvoltat pe mai multe planuri pentru a oferi informatii corecte si accesibile. Pana in prezent, mii de romani au venit in contact cu informatiile oferite in cadrul programului prin intermediul website-ului, aplicatiilor pentru smartphones si tableta si al cursurilor gratuite organizate pentru publicul larg. Mai multe informatii pe www.lectiadeprimajutor.ro.

Alearga pentru Inima Copiilor

NN Romania sustine s-a alaturat inca din 2011 cauzele promovate de Asociatia Inima Copiilor. In 2012, prin parteneriatul dintre NN si Asociatia Inima Copiilor a fost pusa in functiune sectia de cardiochirurgie pediatrica a Spitalului de Copii Marie Curie din Bucuresti. In cadrul acestui parteneriat, NN a sustinut participarea lui Paul Dicu la Marathon de Sables, donatia catre Inima Copiilor constand in cumpararea kilometrilor celor care alergau In Pas Cu Paul (www.inpascupaul.ro) si raportau distantele parcurse.

Asistenta

Telefon Icon
Telefon

021 9464 (L-V, 09-19)

Email Icon
Email
Te contactam noi
NN direct

Asistenta

Imagine Telefon
Telefon

021 9464

(L-V, 09:00-19:00)