Mergi la conţinutul principal

Alege asigurarea de sănătate NN

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant NN în cel mai scurt timp posibil.

De ce e bine să ai o Asigurare de Sănătate NN?

Pentru că atunci când viața îți servește ce n-ai comandat e bine să ai o alternativă. Alege asigurarea care îți oferă până la 700.000 lei, în funcție de nivelul de acoperire ales, pentru 5 lei în medie pe zi.
Vreau sanatate
100.000 lei spitalizare și chirurgie

Banii îi poți folosi anual, de câte ori ai nevoie de îngrijire medicală. Suma asigurată crește cu încă 20.000 lei în fiecare an în care rămâi sănătos și asigurat pentru accident și îmbolnăvire.

Vreau sanatate
275 clinici și spitale private

Servicii medicale decontate de NN în rețeaua parteneră sau primești indemnizație fixă în orice alt spital privat sau public.

Vreau sanatate
500.000 lei cancer, arsuri, transplant

În cazul diagnosticului,  în 2 zile lucrătoare primești până la 500.000 lei să te tratezi în cel mai potrivit spital. Timpul este de partea ta când ai bani și toate resursele să te faci bine.

Asigurarea de Sănătate NN are trei componente pe care tu le combini după cum îți e mai bine.

Asigurare sanatate
Spitalizare și chirurgie

Componenta de bază te acoperă în cazul problemelor medicale care cer spitalizare și chirurgie. Tu decizi nivelul de acoperire, poate fi din accident sau din accident și îmbolnăvire.

Vreau sanatate
Tratament cancer, arsuri, transplant

Noua asigurare suplimentară îți oferă alternative de tratament în orice spital din țară sau din străinătate, cu până la 500.000 lei virați în contul tău imediat după diagnostic.

Asigurare sanatate
Prevenție

În funcție de nivelul de prevenție ales, beneficiezi de un număr de analize și consultații anuale acoperite de asigurare.

Te tratezi într-un spital bun, ai de unde alege!

 

275 de centre medicale și spitale private de top. Adaugăm noi noi clinici și spitale, ca tu să poți folosi asigurarea NN unde vrei tu, când ai tu nevoie.

Descarcă aplicația NN Direct

Cu NN Direct afli ce vrei să știi despre asigurarea sau pensia ta, așa că aici poți descărca aplicația direct pe telefonul tău.