Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Ce este Asigurarea de Sanatate NN?

Ca sa pui in practica si cele mai indraznete vise, conteaza sa fii si sanatos.

Oricand ar aparea o problema medicala care presupune spitalizare sau interventie chirurgicala, Asigurarea de Sanatate NN te ajuta sa primesti ingrijirea de care ai nevoie, in conditii moderne, fara sa iti pui problema banilor. Mai mult, te ajuta si sa previi situatiile mai putin placute.

 

Cum functioneaza Asigurarea de Sanatate NN?

Protectia principala a Asigurarii de Sanatate NN iti ofera acces rapid la servicii medicale de spitalizare si interventii chirurgicale in spitalele private din reteaua noastra. Evident, poti sa te tratezi la orice alt spital privat sau de stat. Cum doresti tu.

Mai intai, decizi care e cea mai potrivita varianta de protectie. Asigurarea e si pentru cei mari, si pentru cei mici, de aceea si protectia are doua forme: fie pentru accidente, fie pentru accidente si imbolnaviri. Ambele in limita a 100.000 lei/an.

Poti sa adaugi si beneficiul optional Preventie pentru a depista din timp orice problema ar putea aparea. Astfel, ai acces la serviciile de preventie oferite de clinicile partenere NN.

Daca vrei sa ii protejezi si pe cei dragi, poti sa ii incluzi in acelasi contract cu tine si alegi pentru fiecare in parte protectia necesara.

Orice decizie ai lua, noi suntem zi si noapte disponibili aici cu sfaturi si suport dedicat in cazul in care intampini o problema de sanatate.

 

De ce sa alegi Asigurarea de sanatate NN?

Ai acces rapid la tratamente de cea mai buna calitate in spitelele din reteaua medicala NN si in orice alt spital privat.

Asigurarea este flexibila. Fiecare persoana inclusa in contract isi alege cea mai potrivita acoperire si poti adauga asigurati in contract cand vrei tu.

Beneficiul optional de Preventie iti ofera posibilitatea sa ai grija in permanenta de starea ta de sanatate.

Nu trebuie sa dispui de bani in momentul in care ai nevoie de spitalizare sau interventie chirurgicala. In reteaua medicala NN, ai grija doar de sanatatea ta, iar plata catre spital o facem noi. Daca alegi sa mergi la un spital public, vei primi o suma fixa de bani pentru fiecare zi de spitalizare.

Pana afli toate informatiile de la consultant, poti citi aici, in brosura despre serviciile incluse, ce faci daca ai nevoie de ele sau cum alegi spitalul in care sa te tratezi.

 

 

Cum afli mai multe de la consultant

Toate informatiile despre Asigurarea de Sanatate NN le poti afla de la unul din expertii NN. El te va ajuta sa intelegi ce ti se potriveste tie sau celor dragi pe care doresti sa ii protejezi.

Te invitam sa ne lasi datele de contact aici: www.nn.ro/dragostea-vindeca si te vom contacta in maxim 24 de ore.

Asistenta

Imagine Telefon
Telefon

021 9464

(L-V, 09:00-19:00)