Mergi la conţinutul principal
terms and cond

 

Mulțumim pentru interesul manifestat față de compania noastră, produsele și serviciile noastre. Când intrați într-o relație de orice fel cu noi, ne încredințați informațiile dumneavoastră. Aceste informații prezentate în fiecare dintre documentele de mai jos (denumite în continuare „Politica de confidențialitate”) sunt importante. Vă recomandăm să le citiți cu atenție.

 

Scopul acestor Politici de confidențialitate este să vă explice ce date prelucrăm (colectăm, utilizăm, partajăm), de ce le prelucrăm, în ce modalitate le prelucrăm, drepturile dvs. în temeiul GDPR și modalitatea în care vă puteți exercita aceste drepturi.

Protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal este foarte importantă pentru noi. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile personale vă aparțin, facem tot posibilul să le stocam în siguranță și să le prelucrăm cu atenție.

Prin vizitarea site-ului, achiziționarea produselor și serviciilor noastre sau prin interacțiunea cu noi prin orice mijloc și/sau prin intermediul oricărui canal de comunicare (e-mail, telefon, rețele sociale, etc), sunteți de acord cu Politica de confidențialitate aplicabilă situației dumneavoastră.

 

Bineînțeles, este posibil ca nu toate situațiile să vi se aplice. Politicile de confidențialitate de mai jos vă oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor situațiilor în care am putea interacționa împreună, în funcție de entitatea NN cu care ați încheiat un contract sau act de aderare.