Mergi la conţinutul principal
Bine ai venit!

La NN, oamenii sunt nucleul. De la clienți, la angajați și colaboratori, știm că relațiile care trec testul timpului încep cu două cuvinte simple: ne pasă. De aceea am creat o companie după chipul și asemănarea fiecăruia dintre noi. Și un loc în care oricine e încurajat să gândească, să se comporte și să se afirme ca cine este.

 

Așa că te invităm să ni te alături! Cu rolurile, ideile și reponsabilitățile care te fac pe tine să fii tu însuți. Cu talentele și cunoștințele, cu perspectiva ta unică. La NN, locul în care tu contezi.

Cariera in Head Office icon 3

Carieră Head Office NN

Sunt o mulțime colegi și departamente în NN care s-ar bucura să te cunoască.

Cariera-in-tech

Carieră în Tech

La NN, vei lucra cu cele mai noi tehnologii pentru a crea soluții care să aibă un impact real asupra clienților noștri.

Cariera in vanzari icon 2

Carieră Vânzări NN

Dacă ai căutat mereu un loc de muncă cu program flexibil, dar și satisfacții profesionale, aplică aici.

 

 

De ce știm că ți-ar plăcea să lucrezi la NN?

Pentru că știm să ne facem plăcuți de la prima întâlnire. Dar și pentru că avem un mediu de lucru care să te motiveze să vii cu drag la birou: program flexibil, pentru că nu mereu viața de acasă poate să aștepte, cursuri și training-uri de formare, dar și un pachet salarial motivant.

Mod de lucru hibrid
Mod de lucru hibrid si program flexibil
Lucrăm cu ușurință și de la birou și de acasă sau de oriunde din România, iar în funcţie de specificul rolului, putem lucra şi din străinătate până la 60 de zile lucrătoare pe an. Noi îţi oferim echipamentele și instrumentele pentru a colabora cât mai ușor cu colegii, iar programul de lucru îl stabileşti împreună cu echipa ta. În plus, tu decizi când vrei să începi ziua de lucru și ora la care vrei să închei programul.
Dezvoltare profesionala
Dezvoltare profesională
Ai acces la programe de training, certificări, cursuri online sau în clasă, în funcție de domeniile în care vrei să te dezvolți.
familie fericita
Beneficii pe gustul tău
Îți punem la dispoziție un buget din care poți achiziționa un pachet de beneficii flexible, în funcție de preferințele tale.
Wellbeing
Wellbeing
NN e locul în care tu contezi. De aceea, aici poți avea mai multă grijă de tine și de cei dragi ție prin programul nostru de wellbeing dezvoltat în parteneriat cu Atlas și Max Relax.
Cariera ta începe in NN România
Oportunități de carieră internațională
Cariera ta începe în NN România, dar poate continua în oricare dintre țările în care suntem prezenți.
Implicare in comunitate
Oportunități de voluntariat
Facem parte din comunitate și credem că fiecare dintre noi are datoria de a dărui energia pe care o primește mai departe. Așadar, ca indivizi sau ca o întreagă companie, încercăm să fim aproape de cei care au nevoie de ajutorul nostru.
Valorile noastre

Empatie

Dincolo de cine suntem la birou, ca profesioniști, avem roluri bine definite și acasă. Suntem soți și soții, părinți, dar și copiii sau prietenii cuiva. Emoțiile și experiența de viață ne însoțesc la muncă și ne ajută să construim o companie mai bună, mai înțelegătoare și cu adevărat mai diversă.

 

cariere-empatici
Valorile noastre
Transparență

A fi transparent înseamnă a comunica proactiv și deschis. Ne prezentăm în fața lumii cu onestitate, creând o imagine clară despre cine suntem și ce produse și servicii oferim. Fără, dubii, fără interpretări, fără neînțelegeri.

 

Suntem flexibili
Valorile noastre
Implicare

A ne implica înseamnă a acționa mereu cu integritate. Știm că relațiile de lungă durată se bazează pe încredere și folosim orice ocazie pentru a da motive că merităm încrederea partenerilor, clienților și colaboratorilor noștri.

 

cariere-pasionati
Valorile noastre
Flexibilitate

Știm că lumea se schimbă de la o secundă la alta și o (re)descoperim de fiecare dată cu interes și curiozitate. Învățăm lucruri noi în fiecare zi, ne adaptăm și ne păstrăm flexibilitatea ca să fim primii care facem următorul pas.

cariere-autentici
01

Empatie

02
Transparență
03
Implicare
04
Flexibilitate
Colegii noștri
Ioana Oprea Cariere 3
Ioana Oprea, Digital Project Owner
Roxana Ionescu
Roxana Ionescu, Consultant Independent
Roxana Ionescu
Andreia Tocitu, Consultant Financiar Senior
Descarcă aplicația NN Direct

Cu NN Direct afli ce vrei să știi despre asigurarea sau pensia ta, așa că aici poți descărca aplicația direct pe telefonul tău.