Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Cariere

NN este o companie de asigurari si managementul investitiilor, activa in peste 18 tari, cu o puternica prezenta in Europa si in Japonia.

Grupul NN in Romania include activitatile NN Asigurari de Viata si NN Pensii, companii lider pe pietele de profil, si NN Investment Partners, numarul patru in topul companiilor de administrare a fondurilor mutuale din Romania.

Pentru noi, NN reprezinta un capitol nou si interesant in viata companiei, cu noi oportunitati de dezvoltare. Promisiunea noastra este ca vom continua sa fim alaturi de clientii, angajatii si colaboratorii nostri, un partener apropiat si de incredere. Valorile noastre de baza sunt: ne pasa, suntem transparenti, ne dedicam.

Valorile noastre sunt expresia lucrurilor noastre dragi, a ceea ce credem si a obiectivelor noastre. Ne unesc si ne inspira. Si ne determina comportamentul zi de zi.

Echipa este primitoare, proiectele diverse, programele de training sunt recunoscute ca fiind printre cele mai bune din industrie, iar daca vii cu o minte deschisa si dorinta de a invata si a te dezvolta din punct de vedere profesional, la NN iti poti construi cariera de succes pe care ti-o doresti. Oriunde ai lucra - in sediul central, in vanzari sau ca intern.

Asistenta

Telefon Icon
Telefon

021 9464 (L-V, 09-19)

Email Icon
Email
Aplica spontan
NN direct

Cariere in vanzari

Image

Esti binevenit sa vezi “cum stau lucrurile” in cariera de consultant de asigurari. Pentru inceput trebuie sa stii ca desi nu e o meserie usoara, este plina de satisfactii, atat de ordin profesional (dezvoltare, training, trepte de cariera), cat si personal (relatia cu clientii este, credem noi, partea cea mai frumoasa si mai plina de recompense).


Cariere in Head Office

Image

Daca esti in cautarea unei oportunitati in echipa din sediul nostru central, arunca o privire la oferta noastra. Speram sa se fi "strecurat" in lista o oportunitate extraordinara pentru tine. Ai experienta si esti pregatit pentru o noua provocare? Esti binevenit sa aplici la unul dintre joburile deschise sau sa-ti exprimi interesul pentru unul dintre departamentele noastre.


Internship

Image

Chiar daca nu ai experienta, dar esti dornic sa inveti lucruri noi, ai o minte deschisa si esti pregatit pentru o noua provocare, te invitam sa aplici pentru internship si cu siguranta entuziasmul tau va fi si mai mare, la sfarsitul acestuia.


Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct