Mergi la conţinutul principal

Elena Celea, Actuar Pricing Manager la job și cofetarul familiei în timpul liber

Viața la NN
Elena Celea, Actuar Pricing Manager NN
Elena Celea, Actuar Pricing Manager NN

ovestea NN România este scrisă în fiecare zi de oameni, iar grija pentru fiecare dintre ei se vede în tot ceea ce facem. De la clienţi, la colegi şi colaboratori, ştimrelaţiile care contează încep cu două cuvinte simple: îmi pasă, și se continuă cu pasiune, implicare și susținere în planurile de viitor. În cei peste 25 de ani de când suntem prezenţi pe piaţa din România am învăţat cât de important este să fim noi înșine și că tocmai diferenţele dintre noi sunt cele care ne fac să fim mereu mai buni, ne inspiră să ne transformăm pasiunile în abilități și, mai ales, ne ajută să fim alături de clienți așa cum au nevoie ca să protejeze ce contează cel mai mult pentru ei.  

 

Am stat de vorbă cu Elena Celea, Actuar Pricing Manager, pentru că vrem să surprindem oamenii din echipa NN așa cum sunt ei în viața de zi cu zi, cu poveștile și pasiunile care îi inspiră, și să arătăm ce face din NN locul în care tu contezi 

 

Povestește-ne ce pasiuni îți dau energie și îți ocupă cel mai mult din timpul liber. 

Activitatea care mă relaxează cel mai mult este gătitul👩‍🍳 și îmi place în special să fac torturi 🎂și dulciuri 🍪. Îmi dedic o mare parte din timp rețetelor complexe și pregătesc torturile pentru ocaziile speciale. Pe lângă gătit, îmi place tot ce ține de design interior, iar o dată la câțiva ani, găsesc un astfel de proiect nou.  

 

Cum te simți când dedici timp pasiunilor tale? 

Relaxată, iar timpul alocat acestor activități mă aduce în prezent și oprește caruselul de emoții și gânduri. Dacă am o săptămână plină, e clar că duminică seara voi găti ceva, oricât de mic. Și fetele mele împărtășesc această pasiune pentru gătit și astfel ne creăm multe amintiri frumoase. 

 

Cum te-ai descrie ca persoană? 

Sunt o persoană foarte ambițioasă. Tind să devin puțin vulcanică atunci când sunt pasionată de un subiect și nu pot să mint, pentru că se vede tot ce simt. Sunt o prietenă bună și loială și întotdeauna voi face eforturi pentru familie și cei dragi mie. 

 

Care este rolul tău la NN? 

Sunt Actuar Pricing Manager, adică, pe scurt, împreună cu echipa mea stabilesc prețul produselor de asigurări de viață și sănătate NN.  

 

Ce îți place cel mai mult la jobul tău? 

Îmi place foarte mult ceea ce fac, deoarece am acces la multe informații și lucrez cu multe departamente din cadrul companiei. Îmi place că în pricing trebuie să găsești constant echilibrul astfel încât să creez valoare în primul rând pentru clienții, dar și pentru colegii din forța de vânzări care interacționează în fiecare zi cu clienții existenți și potențiali și, în ansamblu, pentru întreaga companie. Este un loc de muncă foarte dinamic și îmi place că întotdeauna sunt lucruri de învățat. 

 

Cum ai ajuns să lucrezi în domeniul asigurărilor? 

Am făcut Facultatea de matematică și ASE-ul. Îmi doream să mă îndrept spre ceva legat de statistică, însă mai aplicat, care să îmbine economia și matematica. Întâmplarea a făcut să aud de actuariat cândva în anul doi sau trei de facultate și mi s-a părut că e pentru mine și că asta îmi doresc să învăț. În ultimul an de facultate, am aplicat la un job ca actuar junior și mi-a plăcut foarte mult😊. 

 

Ce calități crezi că trebuie să aibă cineva care își dorește un job ca al tău? 

Pentru un astfel de job, este important să fii o persoană analitică, inteligentă, să gândești logic, iar abilitățile de comunicare nu trebuie să lipsească.  

 

Ce iei cu tine la birou din pasiunea ta? 

Adaptabilitatea și creativitatea. 

 

A fost vreun moment în care pasiunea ta a surprins la job? 

Da, atunci când faci lucrurile cu pasiune și dedicare, nu ai cum să nu ajungi la cei din jur. Ba mai mult, pasiunea pentru ceea ce fac pe plan profesional le ajută pe fetele mele să învețe cum să gestioneze o nouă provocare, cum să se adapteze, să găsească soluții și cum să facă întotdeauna ceea ce le aduce plăcere și liniște.  

 

Numește 3 lucruri pe care le apreciezi sau de care te simți apropiată în NN. 

Colegii, dinamica și faptul că întotdeauna clientul este pe primul loc în tot ceea ce facem. Sunt în companie de foarte mulți ani și asta pentru că întotdeauna au fost proiecte noi de explorat și lucrez cu persoane pe care le apreciez și de care îmi este tare drag. 

 

Elena este parte din echipa NN România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susține peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. 

 

Psst! Poate te intereseaza si alte articole