Mergi la conţinutul principal

Ce este NN Direct?

Pe scurt, este serviciul prin care ai acces direct pe telefon la informații despre asigurările și pensiile NN.

Este suficient să ai un smartphone și să descarci NN Direct din magazinul de aplicații. Odată instalat, activarea se întâmplă în câțiva pași simpli și tot ce mai rămâne de făcut e să îți alegi datele de acces.

Mai direct, un email și o parolă. Și mai direct, cu recunoaștere facială sau amprentă digitală.

Ești interesat de NN Direct?

Tot ce trebuie să faci este să cauți NN Direct în store. Apoi doar instalezi, activezi, utilizezi.

faceID
Activare cât ai zice online

Ca să ne cunoaștem mai bine, activarea se face

cu o poză a cărții de identitate și un cod trimis

pe mail sau telefon. Tu alegi.

UFO
Interfață prietenoasă

Cu informații pe înțelesul tău despre asigurări

și pensii. Profităm de ocazie să îți spunem că poți

face plăți și tranzacții online.

Tot aici vei primi noutăți de la NN.

card
Direct și gratuit

Nu te costă nimic, nici activarea, nici utilizarea.

Cel mult un review în store, dacă nu iți cerem prea mult și vrei să ne spui ce părere ai.

Beneficii NN Direct
lampa
Cât durează activarea?

Depinde doar de tine. La noi totul se întâmplă de la sine, iar dacă ai deja aplicația instalată și cartea de identitate la îndemână, garantăm că nu mai mult de 3 minute.

telefon
La ce informații am acces?

Concret, odată conectat, poți vedea atât detalii despre asigurări și pensii, cât și istoricul primelor plătite sau al contribuțiilor. Tot aici primești vești de la noi, în secțiunea de notificări.

card
Ce operațiuni pot face?

Plata primelor de asigurare, tranzacții cu unități de fonduri - dacă ai apetit pentru investiții, actualizarea informațiilor personale.

Noi îți recomandăm aplicația, însă dacă nu ești fan, avem soluția

 

Chiar dacă nu a mai ținut pasul cu toate îmbunătățirile aplicației, poți conta pe informațiile oferite de versiunea web.

Accesează: www.nndirect.ro

Încă mai ai întrebări? Noi avem răspunsuri

Ne place să credem că aplicația este intuitivă și găsești răspunsurile pe măsură ce o descoperi. Ca să fim acoperiți, am pregătit totuși o listă cu cele mai frecvente întrebări și răspunsuri pe care le-am primit.

În cazul în care ți-ai actualizat aplicația la ultima versiune, te poți loga în continuare folosind același nume de utilizator (adresa de email) și parolă.

În cazul în care ți-ai uitat parola, poți accesa meniul „Ai uitat parola?” din pagina de login. Tot ce trebuie să faci este să introduci CNP-ul tău. În câteva minute vei primi pe adresa de email asociată contului tău un link de resetare. Accesează link-ul în următoarele 24 ore și alege-ți noua parolă.

În cazul în care ți-ai uitat numele de utilizator (adresa de email asociată contului tău), te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 021 9464. 

În cazul în care ți-ai blocat contul, poți accesa meniul „Ai uitat parola?” din pagina de login. Tot ce trebuie să faci este să introduci CNP-ul tău. În câteva minute vei primi pe adresa de email asociată contului tău un link de resetare. Accesează link-ul în următoarele 24 ore și alege-ți o parolă nouă. Contul tău va fi deblocat automat și te vei putea loga folosind noua parolă.

În cazul în care ți-ai schimbat buletinul, ne poți trimite o copie a noii cărți de identitate prin email (asigurari@nn.ro sau pensii@nn.ro), iar noi îți vom actualiza datele.

Vezi toate raspunsurile
Te-ai convins?

Dacă răspunsul este da, știi deja ce ai de făcut ca să încerci experiența NN Direct. Altfel, mai avem argumente și în manualul de utilizare.

Ești interesat de NN direct?

Tot ce trebuie să faci este să cauți NN Direct în store. Apoi doar instalezi, activezi, utilizezi.

Nu ești fan aplicație?

Nu este o problemă. Avem și o versiune web care nu a mai ținut pasul cu toate îmbunătățirile aplicației, însă poți conta pe informațiile oferite.

Descarcă aplicația NN Direct

Cu NN Direct afli ce vrei să știi despre asigurarea sau pensia ta, așa că aici poți descărca aplicația direct pe telefonul tău.