Mergi la conţinutul principal

Adina Vasilescu, fluentă în asigurări și pensii

Viața la NN
Adina Vasilescu
Adina Vasilescu, Consultant Financiar Independent

Dincolo de job, fiecare om are o poveste, iar omul din spatele jobului are visuri, pasiuni și preocupări pe care le transformă în planuri şi care îl motivează în fiecare zi. Pentru că „Tu contezi” este ceea ce ne duce mai departe în tot ceea ce facem la NN, descoperim în fiecare zi povestea oamenilor din spatele jobului și ne lăsăm inspirați de planurile lor.

 

Adina este Consultant Independent NN și, prin tot ceea ce face, ajută în fiecare zi clienții să-și protejeze viitorul financiar. Înainte de acest rol, Adina se bucura de succes în vânzarea de cosmetice și nu căuta neapărat o schimbare profesională, dar a decis totuși să participe la un interviu pentru NN. În timpul discuției cu manager-ul, „îmi spuneam în sinea mea că nu o să renunț niciodată la cosmetice”, dar ceva din acea discuție i-a schimbat însă părerea. Așa a devenit parte din echipa NN și „am trecut de la o treaptă la alta în scurt timp și m-am adaptat foarte repede”, povestește Adina despre trecerea de la cosmetice la asigurări și pensii.

 

Când privește în urmă, Adina spune că nu ea a ales cariera în acest domeniu, ci cariera a ales-o pe ea. Iar de la primul pas în NN, și ea și compania s-au dezvoltat foarte mult, devenind tot mai apreciate de clienții care căutau alternative să protejeze tot ce contează mai mult pentru ei, ceea ce n-a făcut decât să o încurajeze și să o susțină pe Adina să se dezvolte mai departe ca om și ca profesionist.

 

Cel mai mult se simte împlinită atunci când oamenii din jur sunt mulțumiți de eforturile ei, iar din acest punct de vedere, Adina mărturisește că se vede realizată profesional. „Cariera îmi dă aripi să zbor”, spune ea. La NN, echipele sunt unite și colegii se sprijină reciproc, lucru pe care Adina îl simte tot timpul în experiența ei. Despre oamenii cu care lucrează spune că „suntem ca o familie și la bine și la rău”.

 

Ultimul an i-a îmbogățit experiența din multe puncte de vedere. În primul rând, spune că s-a adaptat la a lucra de acasă și astfel a devenit „multi-funcțională”. În același timp, a reușit să își îmbunătățească cunoștințele de limba engleză.

 

Lucrul pe care colegii poate încă nu îl știu despre Adina este că ține foarte mult la animale  și dacă nu ar fi ajuns în vânzări, i-ar fi plăcut să fie veterinar, „să tratez gratis animalele în suferință”. Când nu este în timpul programului, Adinei îi place să se bucure de curtea ei, să se joace cu pisoii și să planteze flori.

 

„Pentru mine acest job contează foarte mult. Mi-a schimbat viața și știu că de aici vreau să ies la pensie”, spune Adina atunci când se gândește la ce e important pentru ea, mai ales că datorită job-ului simte că poate să își transforme visurile în realitate.

 

Printre planurile ei de viitor, dezvoltarea profesională are un loc important, așa încât să ajungă printre primii 10 consultanți NN. Pe plan personal, își dorește să călătorească în Maldive și în Mexic, dar și să avanseze tot mai mult în cunoașterea și vorbirea limbii engleze. Ea știe că încrederea în sine, dorința și pasiunea sunt cele care o duc mai departe în planurile ei. „Sunt o Săgetătoare care atunci când dorește ceva, realizează”, încheie ea.

 

Adina este parte din echipa NN în România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susține peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. Și pentru că fiecare membru al echipei este special, NN scoate la lumină poveștile lor, presărate de o evoluție profesională frumoasă și pasiuni care inspiră.