Mergi la conţinutul principal

NN Care: Asigurarea de Sănătate pentru Angajați lansată de MedLife & NN

Grijă fără griji
oameni de business
NN şi MedLife lansează NNCare

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, completează portofoliul de soluții de sănătate oferite clienților corporate cu asigurarea de sănătate de grup NNCare dezvoltată de NN Asigurări de Viaţă, ca parte a parteneriatului strategic pentru sănătate încheiat în acest an cu NN. Astfel, MedLife oferă companiilor și angajaților lor un pachet integrat de soluții pentru protejarea sănătății, atât prin intermediul abonamentelor medicale, cât și prin asigurarea sănătate de grup NNCare.

 

NNCare se adresează companiilor cu cel puțin 20 de angajați, atât din rândul celor care oferă deja echipei abonamente medicale MedLife, cât și din rândul clienților care intenționează să ofere această facilitate angajaților și familiei lor, ca parte a pachetului de beneficii extra salariale. Astfel, pe lângă beneficiile incluse în abonamentul medical MedLife, asigurarea NNCare oferă protecție și sprijin financiar în situații neprevăzute care necesită spitalizare sau intervenții chirurgicale, tratament, analize și consultații în regim ambulatoriu sau de urgență.

 

„Asigurarea de sănătate de grup NNCare este un pas important în demersurile noastre de a contribui la îmbunătățirea calității vieții pacienților, de a răspunde în timp real nevoilor lor, dar și de a fi un partener de nădejde pentru companiile din România. Astfel, oferim acces la asistență medicală în rețeaua noastră de unități medicale de la nivel național, acoperită prin opțiuni integrate de abonament și asigurare. Asigurarea NNCare vine în completarea portofoliului nostru de servicii corporate, pe care l-am dezvoltat într-un ritm accelerat anul acesta pentru a oferi angajatorilor și echipelor lor soluții complete pentru sănătate, de la wellness, prevenție și diagnostic, la tratament și spitalizare, în cazul situațiilor neprevăzute”, spune Mirela Dogaru, Director Comercial MedLife Group.

 

Asigurarea NNCare poate fi adăugată abonamentelor medicale MedLife și este modulară, putând fi personalizată în funcție de tipul de servicii medicale incluse și de nivelul de protecție ales. Asigurarea acoperă cheltuieli de până la 250.000 de lei pe an, în funcție de problema de sănătate, și se diferenţiază prin beneficiile pentru afecțiuni grave și prin serviciul de tip a doua opinie medicală, care oferă acces la peste 500 de medici din 90 de centre medicale de renume din străinătate.

 

„Sănătatea oamenilor a devenit în ultimii ani o preocupare tot mai importantă pentru angajatori, reflectată în numeroase inițiative prin care susțin echipa să adopte un stil de viață sănătos și să aibă grijă de ceea ce contează cel mai mult. NNCare vine să completeze această grijă, oferind angajaților liniștea că se pot trata fără grija banilor atunci când apare o problemă de sănătate și asigurând companiilor o soluție care contribuie la strategia lor de atragere, retenție și loializare a echipei”, spune Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Marketing & Operations Officer la NN.

 

Asigurarea NNCare poate fi acordată ca beneficiu extra salarial angajaților cu vârsta între 16 și 65 de ani, dar și familiei lor, inclusiv copii începând de la vârsta de 3 luni, oferind acces la servicii medicale în clinicile și spitalele MedLife. În ansamblu, rețeaua extinsă MedLife include peste 500 de locații proprii, dintre care 230 clinici, 15 spitale generale şi specializate, peste 200 de puncte de recoltare, peste 20 de farmacii, centre stomatologice și laboratoare, la nivelul întregii țări.

 

 

 

 

 

 

Despre Sistemul Medical MedLife

Sistemul Medical MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sănătos și a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români, care au pus bazele acestei companii, au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor.

 

Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare bază de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est.

 

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Echipa sa puternică și experimentată de management a fost capabilă să creeze și să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celor mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

 

Fiind o companie românească cu tradiție, MedLife a ales să se listeze la Bursa din România, devenind un model al listărilor pe piața locală de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanța corporativă pe care o are implementată, a inspirat și alte companii locale spre a porni pe acest drum și a ajuta la dezvoltarea capitalului românesc și a economiei. Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

 

În perioada de pandemie MedLife a reușit să joace un rol esențial în societate și să capete un statut de lider în monitorizarea pandemiei prin implicarea activă în zona de cercetare.

 

Compania continuă să investească în proiecte cu impact asupra comunității locale, în tehnologie și infrastructură. Creează locuri de muncă și dezvoltă un ecosistem care contribuie la dezvoltarea și menținerea unei Românii sănătoase.  

 

 

 

Despre NN România

NN (www.nn.ro) este prima companie internațională de asigurări de viață care a intrat pe piața din România, în 1997, iar de 14 ani activează și pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe piețele de profil. Totodată, NN s-a extins pe piața asigurărilor de sănătate și, mai nou, pe piața asigurărilor generale, odată cu adăugarea asigurărilor pentru locuințe în portofoliu. NN susține peste 2,2 milioane de clienți de asigurări și pensii, un sfert din populația activă a României, să protejeze tot ceea ce contează mai mult pentru ei.

 

NN România este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel internațional și o prezență puternică în 11 țări, având în total peste 14.000 de angajați și peste 18 milioane de clienți. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 și are o situație financiară solidă, asigurându-se că este mereu aproape de clienți cu responsabilitate și angajamente susținute.

 

Psst! Poate te intereseaza si alte articole