Mergi la conţinutul principal

Beatrice Dragu - Consultanța financiară, o călătorie care te înnobilează

Viața la NN
Beatrice Dragu
Beatrice Dragu, Consultant Financiar Independent

 

Dincolo de job, fiecare om are o poveste, iar omul din spatele jobului are visuri, pasiuni și preocupări pe care le transformă în planuri şi care îl motivează în fiecare zi. Pentru că „Tu contezi” este ceea ce ne duce mai departe în tot ceea ce facem la NN, descoperim în fiecare zi povestea oamenilor din spatele jobului și ne lăsăm inspirați de planurile lor.

 

Despre Beatrice se poate spune că odată ce și-a găsit pasiunea pentru consultanța financiară, a găsit și motivația pentru a ajunge pe cele mai înalte trepte ale acestei cariere. În prezent, Beatrice este Consultant Financiar Independent NN și spune că este „un job care te înnobilează”. Cu disciplina și seriozitatea care o reprezintă, ea a reușit să se facă remarcată și să se bucure de sprijinul managerilor, care i-au fost alături în ascensiunea profesională din ultimii 10 ani.

 

După 17 ani în domeniul ingineriei, Beatrice s-a orientat către o altă ramură a carierei. „În 2010, am decis că este momentul să fac o schimbare pe plan profesional”, povestește ea. A ajuns astfel la NN, despre care spune că este o „companie de top, orientată către clienți și în folosul acestora”. La NN a făcut cunoștință cu o altă latură interioară și a descoperit abilități pe care nici nu credea că le are.

 

Prin urmare, recompensele nu au întârziat să apară. Beatrice a câștigat încă de la început, din 2011, premii importante pentru un consultant începător, precum Locul II la Cel mai bun consultant nou din regiunea sa și este unul dintre colegii care au avut ocazia sa călătorească în Olanda pentru a cunoaşte echipa NN Group. Datorită efortului depus și bucurându-se totodată de sprijinului echipei şi al familiei sale, Beatrice a continuat să se bucure de-a lungul timpului de numeroase premii obţinute la nivel regional.

 

Beatrice își apreciază colegii pe care îi vede ca fiind „profesioniști, dedicați și empatici”. „Oamenii din echipa din care fac parte au calități de neegalat și te motivează”, adaugă ea. A găsit în cadrul organizaţiei tot ce căuta, de la profesionalism până la colaborarea cu o echipa de top din București. De asemenea, se bucură din plin de avantajul de a ajuta clienții și de acasă, de a avea șansa să le fie alături chiar și în contextul mai putin prietenos al pandemiei . În plus, consideră că digitalizarea proceselor de vânzare a fost o schimbare utilă și „un punct forte” pentru companie.

 

Ea se caracterizează a fi o persoană sensibilă, empatică și loială, care a învățat în ultimul an să aprecieze mai mult ceea ce are. Când nu este la muncă, Beatrice se relaxează citind review-uri despre locuri unice din România și din lume pentru a-şi planifica viitoarele destinaţii de vacanţă . „Sunt pasionată de călătorii și de experiențele rezultate din acestea. Îmi place să mă informez despre punctele de atracție, istoria și cultura locului, feluri de mâncare tradiționale. O altă pasiune este aceea de a colecționa obiecte, în special lucrate manual și reprezentative pentru țara vizitată. Îmi doresc, în viitor, să am locul meu de relaxare în care să le expun pe toate”, ne spune ea.

 

Beatrice este parte din echipa NN în România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susține peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. Și pentru că fiecare membru al echipei este special, NN scoate la lumină poveștile lor, presărate de o evoluție profesională frumoasă și pasiuni care inspiră.