Mergi la conţinutul principal

Carmen Cojoc - Prăjituri și super-oameni la NN România

Viața la NN
Carmen Cojoc NN
Camelia Cojoc, despre prăjituri şi super-oameni la NN România

Dincolo de job, fiecare om are o poveste, iar pentru NN omul din spatele jobului, pasiunile și preocupările lui fac diferența în viața profesională. Pentru că „Tu contezi (You Matter)” este ceea ce ne duce mai departe în tot ceea ce facem la NN, descoperim în fiecare zi oamenii din spatele profesiei, ne lăsăm inspirați de poveștile lor de succes și punem suflet în călătoria lor profesională.

 

Carmen este HR Business Partner pentru departamentele IT, Marketing, Audit și Legal. Mai simplu spus, se ocupă de oameni. „Iar colegii mei sunt SUPER-OAMENI ??‍♀️??‍♂️! Ce vreau să spun? Toți fac lucruri pe care câteodată nici nu și le poate imagina cineva și își depășesc limitele zi de zi, păstrându-și calitatea de a fi oameni, cu transparență, intenții bune, deschidere și onestitate. Și mai sunt și buni pedagogi”, spune Carmen.

 

Tocmai pentru că a simțit că are de unde învăța, a decis să transforme internship-ul de 6 săptămâni într-unul de șase luni ?. Se întâmpla în 2014, când era în primul an la Facultatea de Psihologie, iar de atunci, internship-ul a devenit job full-time și Carmen a explorat mai multe roluri din sfera operaţională şi cea de HR, precum cele de Colectare, Compensații & Beneficii sau Dezvoltare Organizaţională. „NN este o companie cu spirit tânăr, vesel și primitor, care se implică în multe proiecte cu impact. Grija pentru oameni în general și preocuparea pentru creșterea oamenilor din echipă mă inspiră să-mi depășesc limitele în fiecare zi”, spune ea.

 

Asigurări pe limba celor mici

 

Carmen iubește să lucreze cu copiii, să le observe potențialul și să contribuie la dezvoltarea lor. Pentru ea, voluntariatul în cauze sociale care îi au în centru pe cei mici a fost, așadar, un pas firesc și face acest lucru oricât de des are prilejul.

 

Cum i-ar explica unui copil ce face o companie de asigurări? „Lucrez la o companie care are grijă de oameni și care se asigură că, atunci când trec prin momente mai grele, să nu fie singuri și să aibă un ajutor, indiferent de vârstă. Dacă un om are un accident cu bicicleta, NN poate să-l ajute cu bănuți să se facă bine. La fel, NN poate să îi ajute pe mami și tati să pună bani deoparte pentru când ajung la bătrânețe, ca să nu ducă lipsă de nimic.”

 

Pentru Carmen, familia este foarte importantă. Așa că, atunci când nu e în fața laptop-ului, petrece cât mai mult timp cu familia ei. Și nu pierde nicio ocazie să „prăjiturească”? și să-i bucure pe cei dragi cu ceva dulce, pentru că din mâinile ei ies tot felul de dulciuri și torturi delicioase, numai bune pentru ocaziile speciale în familie, dar și obiecte lucrate manual. Proiectele ei în această perioadă? Să creeze un album handmade cu poze de familie, să obțină o certificare de coaching care să o ajute în ceea ce face zi de zi și să-și ia permisul de conducere ?. Alături de și mai multe prăjituri.

 

Carmen este parte din echipa NN în România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susține peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. Și pentru că fiecare membru al echipei este special, NN scoate la lumină poveștile lor, presărate de o evoluție profesională frumoasă și pasiuni care inspiră.