Mergi la conţinutul principal

Cătălin Văcăruș - File de poveste de succes

Viața la NN
Catalin Vacarus NN
Catalin Vacars - File de poveste de succes

Dincolo de job, fiecare om are o poveste, iar omul din spatele jobului, pasiunile și preocupările lui fac diferența şi în viața profesională. Pentru că „Tu contezi” este ceea ce ne duce mai departe în tot ceea ce facem la NN, descoperim în fiecare zi oamenii din spatele jobului, ne lăsăm inspirați de poveștile lor de succes și punem suflet în călătoria lor profesională.

 

Cătălin are în „grădină” activitatea a şase agenții NN din țară, din poziția de Director Regional. Și mai are o adevărată grădină și acasă, în care a colecționat până acum peste 30 de specii de cactuși. Dacă nu e deja evident, e pasionat de plante. Și de cărți, multe, multe cărți.

 

Relația care contează:

 

Și-a început activitatea la NN la doar 19 ani, după primul an de facultate, pe când își dorea să câştige primii lui bani și să fie independent, visând cu ochii deschiși la o lume plină de oportunități.

 

Ce a descoperit la NN? „O lume în care oameni profesioniști, îmbrăcați business, îşi desfășurau activitatea cu atenţie la detalii şi la tot ce se întâmplă în jur, oameni de succes care îşi găseau energia în a-i ajuta pe ceilalți. Și mă bucur să văd, după atâția ani și într-o lume care se schimbă continuu, că asta se întâmplă și azi”, povestește Cătălin.

 

Ce nu știa atunci, dar avea să descopere pe parcursul carierei la NN, este că deși nu e ușor să lucrezi în asigurări, este frumos si plin de satisfacții, pentru că înseamnă să ai grijă de oameni și să fii alături de ei în momente mai dificile. A trecut prin toate treptele de carieră din poziția de consultant financiar, a fost apoi director de agenție, iar dezvoltarea lui profesională l-a adus în etapa în care coordonează activitatea consultanților financiari din agenţiile din regiunea sa. Tocmai de asta crede că realizarea cu care el și colegii se pot mândri cu adevărat este diferența pe care o fac pentru clienți și „relația extraordinară, construită prin încredere, profesionalism și dedicare, care stă în spatele fiecărui contract de asigurare.”

 

O provocare cu 6.000 de piese

 

Lui Cătălin îi plac provocările și le consideră o etapă necesară în evoluție, mai ales dacă sunt pline de farmec și adrenalină. Profesional, provocarea lui este să continue să crească și să se dezvolte, cot la cot cu cei din echipa lui, cel puțin la fel ca până acum. Are terenul pregătit, pentru că lucrează alături de colegi profesioniști, ambițioși și cu o capacitate foarte mare de adaptare la schimbări, dornici să crească și, prin tot ceea ce fac, să arate că le pasă, sunt transparenți și dedicați clienților.

 

Pe plan personal, însă, una dintre cele mai frumoase provocări a fost să rezolve un puzzle cu 6.000 de piese. Și a reușit! Iar aceeași gândire strategică - deprinsă și din jocurile de strategie din timpul liber -, dar și perseverență și ambiție, se văd și în tot ceea ce face în fiecare zi.

 

Cătălin este parte din echipa NN România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susţine peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. Și pentru că fiecare membru al echipei este special, NN scoate la lumină poveștile lor, presărate de o evoluție profesională frumoasă și pasiuni care inspiră.