Mergi la conţinutul principal

Cristian Mircioiu – slalom printre asigurări și mașini vechi

Oamenii din NN
Cristian Mircioiu, Value Proposiotion Manager NN
Cristian Mircioiu, Value Proposition Manager NN

Dincolo de job, fiecare om are o poveste, iar omul din spatele jobului are visuri, pasiuni și preocupări pe care le transformă în planuri şi care îl motivează în fiecare zi. Pentru că „Tu contezi” este ceea ce ne duce mai departe în tot ceea ce facem la NN, descoperim în fiecare zi povestea oamenilor din spatele jobului și ne lăsăm inspirați de planurile lor.

 

Cristian s-a alăturat echipei NN în octombrie 2020, pe poziția de Value Proposition Manager în departamentul de Marketing. L-a atras domeniul asigurărilor pentru că se supune unor reglementări riguroase şi specifice, o provocare pe care pare să o caute în fiecare rol pe care l-a ocupat în cariera sa de până acum şi pe care a acceptat şi în industria de asigurări. A ales să devină parte din NN deoarece „știam că sunt foarte orientați către oameni și echipă”.

 

I se pare importantă comunicarea cu colegii și susținerea reciprocă și se simte norocos că a avut parte din plin de aceste lucruri la jobul actual. S-a integrat rapid în echipă chiar dacă „nici până acum nu am cunoscut toată echipa face to face”, pentru că introducerea și-a făcut-o online, în contextul sistemului de lucru de la distanță din ultimul an și jumătate.

 

În pandemie, a descoperit recunoștința pentru jobul pe care îl are, serile de boardgames împreună cu familia și cum „să port masca corect cu ochelarii de vedere” ?. Pune mult preț pe ordine și disciplina, așa că se întâmplă uneori, atunci când lucrează de acasă și nu e totul în ordine, să-și înceapă ziua ștergând praful și dând cu aspiratorul. Iar acest lucru se reflectă şi în planurile sale de la job, unde îşi dorește să învețe cât mai mult și să creeze, cu ajutorul colegelor, o bază de date completă şi accesibilă tuturor persoanelor interesate cu toate produsele NN, astfel încât să aibă tot timpul o privire de ansamblu și să poate afla rapid caracteristicile acestora.

 

Colaborează și are o relație foarte bună cu colegele din echipă și cu oamenii din NN în ansamblu, dar ceea ce nu mulți știu încă este că are o pasiune pentru mașini ?. Este o pasiunea care îi ocupă mare parte din timpul său liber, fiind mereu în căutarea de idei de îmbunătățire a mașinii lui, pe care o are de 20 de ani, şi se inspiră din video-uri online despre restaurarea mașinilor vechi. Visează ca fiica lui să îi împrumute pasiunea şi îsi doreşte o casă ? cu garaj în care să meșterească mereu câte ceva împreună cu ea. 

 

 

Cristian este parte din echipa NN în România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susține peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. Și pentru că fiecare membru al echipei este special, NN scoate la lumină poveștile lor, presărate de o evoluție profesională frumoasă și pasiuni care inspiră.

 

Psst! Poate te intereseaza si alte articole

NN intră oficial pe piața asigurărilor de locuințe
Noutăţi

NN intră oficial pe piața asigurărilor de locuințe

Află mai multe
Roxana Ionescu, Consultant Independent NN
Oamenii din NN

Roxana Ionescu - de la asigurări pe hârtie la digitalizare

Află mai multe
3 sfaturi utile pentru work-life balance
Noutăţi

3 sfaturi pentru un echilibru mai bun între viața la job și cea de acasă

Află mai multe