Mergi la conţinutul principal

Elena Tilincă – Planuri „croșetate” cu pasiune și dor de ducă

Viața la NN
Elena Tilincă
Elena Tilincă, despre visuri transformate în planuri

Dincolo de job, fiecare om are o poveste, iar omul din spatele jobului are visuri, pasiuni și preocupări pe care le transformă în planuri şi care îl motivează în fiecare zi. Pentru că „Tu contezi” este ceea ce ne duce mai departe în tot ceea ce facem la NN, descoperim în fiecare zi povestea oamenilor din spatele jobului și ne lăsăm inspirați de planurile lor.

 

Elena face parte din echipa de asigurări generale formată în 2020, odată cu intrarea NN pe această piață. În viața la job de zi cu zi, ea se ocupă de aria de underwriting a acestui business, analizând solicitările mai speciale pentru asigurarea locuinţelor ? care au devenit,  odată cu debutul pandemiei, și birou, sală de fitness, școală sau grădiniță, cinematograf sau teatru și loc de socializare cu familia și prietenii, din spatele unui ecran.

 

„Acasă” n-a putut deveni, însă, și o destinație de călătorie. Planurile ei de explorat lumea au luat o pauză anul trecut, așa că „am dus foarte mult dorul călătoriilor de altădată, al doilea lucru care îmi place foarte mult în viața de după job”, povestește Elena. Care este primul? „Am un hobby mai neobișnuit despre care puțini colegi știu: fac jucării croșetate ?. Mă bucur de orice moment liber pentru a crea câte o jucărie”, explică ea.

 

Elena de-abia așteaptă să treacă pandemia și să poată relua călătoriile. Visează să vadă Thailanda și alte locuri exotice din toată lumea, vrea să experimenteze mâncăruri tradiționale și să descopere cultura locală. Și, din fiecare călătorie, să rămână nu doar cu amintiri, ci și cu inspirație pentru a-și face viața de zi cu zi mai frumoasă. Așa că își face mereu planuri, cu ochii pe hartă, pentru următoarea destinație.

 

Asigurări pentru casă din biroul de acasă

 

Elena s-a alăturat echipei NN la începutul anului trecut, cu două luni înainte de pandemie. Biroul s-a mutat în scurt timp acasă, unde a continuat să lucreze alături de o colegă foarte energică pe nume Thea, o pisicuță care a făcut toată perioada de work from home mai plăcută.

 

Distanța fizică față de colegi n-a împiedicat-o însă pe Elena să se integreze în echipa NN și să se implice în proiectele pentru dezvoltarea asigurărilor generale. Colaborarea cu echipa e foarte importantă pentru ea, pentru că „poți trece cu succes peste orice provocare alături de o echipă implicată, în care fiecare contribuie la găsirea celor mai bune soluții pentru clienți”.

 

De ce a ales asigurările pentru locuință? „Mi s-a părut un proiect ambițios care îmi oferea oportunitatea să mă dezvolt profesional, ceea ce m-a și determinat să renunț la jobul anterior după 12 ani. Între timp, casa a devenit centrul universului nostru și relevanța unei astfel de asigurări a devenit cu atât mai mare”, povestește Elena. Iar rezultatele implicării și reușitelor ei n-au întârziat să apară - anul trecut a fost nominalizată și premiată prin programul intern de recunoaștere a performanțelor, NN Shine. ?

 

Elena este parte din echipa NN România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susţine peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. Și pentru că fiecare membru al echipei este special, NN scoate la lumină poveștile lor, presărate de o evoluție profesională frumoasă și pasiuni care inspiră.