Mergi la conţinutul principal

Gabriel Boboc- Explorator în asigurări şi călător profesionist

Viața la NN
gabriel boboc nn
Gabriel Boboc- Explorator în asigurări şi călător profesionist

 

Dincolo de job, fiecare om are o poveste, iar pentru NN, omul din spatele jobului, pasiunile și preocupările lui fac diferența în viața profesională. Pentru că „Tu contezi” este ceea ce ne duce mai departe în tot ceea ce facem la NN, descoperim în fiecare zi oamenii din spatele profesiei, ne lăsăm inspirați de poveștile lor de succes și punem suflet în călătoria lor profesională.

 

Gabriel este Manager Regional la NN. „Lucrez într-o companie mare din România, care ajută familiile să rămână unite la bine și la greu, și care îi susține pe bunici să le poată oferi cadouri nepoților și atunci când nu mai merg la lucru”, i-ar spune el unui copil de 5 ani dacă ar trebui să îi explice domeniul în care lucrează.

 

”Este o companie care are misiunea să protejeze oamenii împotriva tuturor riscurilor care pot interveni în viața lor și pe care nu le pot preveni", spune el oricui altcuiva îl întreabă despre ce este NN.

 

Anul acesta, Gabriel își va sărbători majoratul carierei lui în companie. Și-a început călătoria la NN în 2003, în rolul de consultant, apoi a coordonat echipe performante, printre care și una dintre cele mai mari agentii din toată țara – fiind în top 3 la nivel național în 5 din cei 6 ani în care a avut rolul de Agency Manager. Iar in 2019 a fost promovat în rolul actual. „NN e locul unde poți să te dezvolți continuu, într-o atmosferă plăcută și într-o echipă unită, diferită față de cele din alte companii”, povestește Gabriel despre călătoria lui de până acum.

 

Valoarea celor 3 „C”

 

La job, cel mai mult contează pentru el să-i ajute pe cei din jur să-și atingă obiectivele și să fie mândri de reușitele lor. Prin tot ceea ce face alături de echipă, inspiră cei 3 „C” care reprezintă valorile companiei – Care. Clear. Commit.* –, dar care pentru el înseamnă în același timp și Companie. Consultant. Client.

 

A învățat toate acestea chiar din cultura NN, care pune oamenii pe primul loc și îl susţine să le ofere clienților un sprijin real și alternative relevante pentru a avea grija de tot ceea ce contează pentru ei.

 

După job, „familia e pe primul loc pentru mine, așa că dedic cât de mult pot din timpul liber soției și celor doi băieți”, spune Gabriel. Împreună cu ei, nu pierde nicio ocazie să exploreze lumea, chiar dacă anul trecut planurile de călătorie i-au fost date peste cap. Iar în restul timpului liber, atât cât mai rămâne, face sport și socializează cu colegii sau merge la petreceri cu prietenii.

 

Care sunt călătoriile care și-au pus amprenta asupra lui?

 

În biografia unui călător profesionist vom găsi cu sigurantă cele mai importante destinaţii şi culmi atinse. Pentru Gabriel, San Francisco şi Singapore au avut cel mai mare impact asupra lui dintre experienţele sale de până acum, fiecare dintre ele oferindu-i o perspectivă diferită, după care se ghidează şi în activitatea sa de zi cu zi.

 

Aspectul marcant pentru Gabriel în San Francisco este congruenţa dintre nou şi vechi, dintre „o metropolă modernă, cu străzi ce par decoruri din filme, şi un oraş ce pare suspendat în timp, fiind un amestec de culori şi stiluri arhitecturale.” Singapore, pe de altă parte, este un punct de reper pentru calitatea serviciilor oferite. „Aici se poate observa cu uşurinţă dorinţa de îmbunătăţire permanentă a serviciilor, atât pentru locuitori, cât şi pentru turişti, ceea ce, pentru mine, a devenit un standard inclusiv în activitatea profesională."

 

Gabriel este parte din marea echipa NN România, lider în asigurări de viață și pensii private, care sustine peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să aiba grijă de ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. Și pentru că fiecare membru al echipei este special, NN scoate la lumină poveștile lor, presărate de o evoluție profesională frumoasă și pasiuni care inspiră.

 

*Ne pasă, Suntem transparenţi, Suntem dedicaţi