Mergi la conţinutul principal

Mihai Nedelea – Meșter în asigurări

Viața la NN
Mihai Nedelea
Mihai Nedelea, Operations Manager Asigurări Generale NN

 

Dincolo de job, fiecare om are o poveste, iar omul din spatele jobului are visuri, pasiuni și preocupări pe care le transformă în planuri şi care îl motivează în fiecare zi. Pentru că „Tu contezi” este ceea ce ne duce mai departe în tot ceea ce facem la NN, descoperim în fiecare zi povestea oamenilor din spatele jobului și ne lăsăm inspirați de planurile lor.

 

Mihai este Operations Manager responsabil de businessul asigurărilor generale a companiei, axat pe administrarea asigurării de locuință. Mihai se consideră aproape „new-joiner” la NN, fiind parte din echipă din 2019. A fost implicat încă din etapa de proiect a asigurării de locuință NN, iar dezvoltarea, implementarea și lansarea acestui produs a marcat intrarea companiei pe piața asigurărilor generale.

 

Coordonarea acestei arii operaționale din cadrul NN i-a adus cea mai mare satisfacție profesională, pentru că simte că și-a adus contribuția la crearea de la zero a unei companii de asigurări. A găsit la NN un loc primitor, în special datorită oamenilor alături de care a lucrat pentru dezvoltarea liniei de business de asigurări generale.

 

Când și-a ales domeniul de studiu, în ingineria construcțiilor, Mihai nu se gândea că o să ajungă să lucreze în asigurări. După 9 ani în domeniu, spune cu mândrie că a descoperit „ingineria asigurărilor”, iar ultimii aproape doi ani i-au oferit contextul propice să se dezvolte profesional și să se specializeze pe procesele operaţionale ale industriei asigurării de locuinţă.

 

Pentru Mihai, cel mai mult contează oamenii, indiferent că e vorba de colegii alături de care lucrează sau de clienții de asigurări. Iar în plan personal, cel mai important este să aibă un partener de încredere. Energia și-o ia în fiecare zi din diversitatea activităților pe care le face și din provocările pe care le depășește, care îi oferă în același timp oportunitatea să evolueze profesional. „Restul vine de la sine”, spune el.

 

Ce nu știu colegii despre Mihai este că are un pisoi năzdrăvan care a preluat rolul alarmei de la ceas și îl trezește în fiecare dimineață. Și nu știu nici că iubește vara, dar nu și soarele sau mersul la plajă, pentru că „eu și soarele nu suntem tocmai prieteni”. În timpul liber, Mihai citește și își extrage învățături din cărțile din biblioteca proprie sau a prietenilor - „un impact bun asupra mea a avut Ultramaratonistul de Dean Karnazes, care m-a determinat să fac sport în fiecare dimineață”, povestește Mihai. „Nu m-am înscris la maratoane, nici nu am început să alerg prin parcuri, însă m-a motivat să fac mișcare zilnică. Foarte faină cartea!”

 

Dar cel mai mult îi place să meșterească prin casă sau prin curte, cum ar fi să monteze corpuri de mobilier sau să se implice în amenajări și proiecte de decorare a casei. „La curte se găsește tot timpul ceva de meșterit, de la grădinărit, la reparații ale casei, împrejmuiri și amenajări ale curții”, spune Mihai. Visul lui este să realizeze singur design-ul pentru noua casă pe care are în plan să o construiască şi să o tranforme în “acasă” alături de partenera sa.

Între timp, Mihai este în căutare de provocări care implică planuri complexe şi inedite, cum ar renovarea unei case mai vechi și recondiționarea mobilei, ușilor și ferestrelor din lemn.

 

Mihai este parte din echipa NN în România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susține peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. Și pentru că fiecare membru al echipei este special, NN scoate la lumină poveștile lor, presărate de o evoluție profesională frumoasă și pasiuni care inspiră.