Mergi la conţinutul principal

Oana Rotariu - Designul asigurărilor la NN România

Viața la NN
Oana Rotariu NN
Oana Rotariu - Designul asigurărilor la NN România

Dincolo de job, fiecare om are o poveste, iar omul din spatele jobului, pasiunile și preocupările lui fac diferența şi în viața profesională. Pentru că „Tu contezi” este ceea ce ne duce mai departe în tot ceea ce facem la NN, descoperim în fiecare zi oamenii din spatele jobului, ne lăsăm inspirați de poveștile lor de succes și punem suflet în călătoria lor profesională.

 

La NN, in rolul de Scrum Maste, Oana croiește, alături de colegii ei, noi practici de raportare financiară pentru NN, adaptate standardului internațional de contabilitate cunoscut sub numele de IFRS17.

 

După job, Oana își ia metrul de croitorie, mașina de cusut și tot felul de materiale colorate și își croiește propriile creații vestimentare pe care le poartă cu mândrie. ✂️

Îi place să creeze lucruri care spun o poveste, de la imaginile pe care le surprinde din postura de fotograf amator sau desenele care prind viață sub creionul ei, până la bucuria pe care o „pictează” pe chipul prietenelor atunci când intră în rolul de make-up artist.

 

Familia de la job

 

Oana e în echipa NN din 2011. A început în poziția de specialist IT și a evoluat frumos către analiza de business.

 

Cea mai mare realizare de până acum la NN? „Finalizarea cu succes a unui proiect internațional plin de provocări, într-un domeniu de regulă dominat de bărbați, pe parcursul căruia m-am dezvoltat profesional pe mai multe planuri, pregătind terenul pentru trecerea către ceea ce fac astăzi”, povestește Oana.

 

Pentru ea, NN este mai mult o familie decât o companie. „Simt asta zi de zi, din prima clipă când m-am alăturat echipei, pentru că NN are o cultură organizațională bazată pe grijă, claritate și încredere și o abordare flexibilă și deschisă, prin care pune mereu oamenii pe primul loc”, spune ea.

 

Oamenii, așa cum i-a descoperit în tot acest timp în companie, sunt tocmai acel „ceva” pe care crede că-l poate găsi doar la NN. „Nu mulți pot spune cu sinceritate că și-au făcut prieteni la locul de muncă. Eu pot ☺️. Lucrez într-o echipă minunată, care echilibrează foarte bine viața profesională și cea personală. O echipă în care fiecare membru e o rotiță într-un mecanism complex, iar pentru ca mecanismul să funcționeze perfect, toate rotițele se mișcă în același ritm, pentru că au o comunicare foarte bună”, spune Oana. Și știe ce vorbește, pentru că are studii şi în psihologie.


O călătorie Agile

 

Oana se consideră o persoană empatică, care vrea mereu să-i ajute pe cei din jur. Și care vrea, în același timp, să se dezvolte profesional pe mai multe planuri, ceea ce i-a ieșit foarte bine până acum. Mai departe, se vede continuând pe drumul Agile, adică exact cel pe care e acum, tot la NN, unde simte că a evoluat mult și a găsit mereu suport și înțelegere, nu numai în momentele frumoase, dar și în cele dificile pentru ea.

 

Oana este parte din echipa NN România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susţine peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. Și pentru că fiecare membru al echipei este special, NN scoate la lumină poveștile lor, presărate de o evoluție profesională frumoasă și pasiuni care inspiră.