Mergi la conţinutul principal

Profil de explorator, navigând în pași de dans către New York

Viața la NN
Emilia Iancu NN
Emilia Iancu, Customer Insights Coordinator

Dincolo de job, fiecare om are o poveste, iar omul din spatele jobului are visuri, pasiuni și preocupări pe care le transformă în planuri şi care îl motivează în fiecare zi. Pentru că „Tu contezi” este ceea ce ne duce mai departe în tot ceea ce facem la NN, descoperim în fiecare zi povestea oamenilor din spatele jobului și ne lăsăm inspirați de planurile lor.

 

Emilia se ocupă de coordonarea echipei de Customer Analytics din cadrul departamentului de Marketing al NN. Mai exact, împreună cu oamenii din echipă, realizează analize complexe ale portofoliului de clienți, iar apoi pregătește rapoarte și profilări, cu ajutorul cărora colegi din alte departamente pot răspunde mai bine nevoilor acestor clienţi.

 

Drumul său alături de NN a început cu îndeplinirea stagiului obligatoriu de practică pentru facultate, moment în care a ales să devină intern în cadrul diviziei Sales Training. Asta se întâmpla cu mai mult de 8 ani și jumătate în urmă. „Căutam la momentul respectiv ocazia să descopăr cum este să lucrezi într-o corporație sau multinațională. Am vrut să văd dacă îmi place, dacă mi se potrivește, dacă iau asta în calcul pentru un prim loc de muncă. Căutările s-au terminat neașteptat de rapid pentru că la finalul celor 4 luni de internship știam deja cu certitudine nu doar că îmi doresc să îmi încep cariera într-o multinațională, dar și faptul că vreau ca aceasta să fie NN!”

 

Ce a atras-o la NN astfel încât să rămână și să se dezvolte aici? „Am găsit în NN un colectiv extrem de prietenos, de toate vârstele, care m-a primit cu brațele deschise și cu un entuziasm debordant. Atmosfera familială care te face încă de la început să te simți ca acasă a rămas, iar lucrul ăsta nu poate decât să mă bucure.”

 

Emilia s-a alăturat echipei de Marketing acum mai bine de un an, dar se bucură că a găsit aici susținerea și încrederea de care a avut nevoie, astfel încât simte că a evoluat în acest an cât în trei. Povestește că i-a fost ușor să se integreze, mai ales că și în viața personală este important pentru ea să se simtă auzită și sprijinită, pentru că atunci prosperă.

 

Perspectivele noi și adaptarea continuă – cele mai importante lecții din pandemie

 

Experiența ultimului an a învățat-o că fiecare interacțiune e valoroasă și merită apreciată cât mai mult, că poate realiza orice atunci când are încredere în ea și că nu se împacă bine cu gătitul.

 

Contextul pandemic a însemnat pentru Emilia distanțarea față de colegi și apropierea de ce îi place să facă cel mai mult, când nu este în fața laptopului de birou: „Iubesc să explorez, oriunde, orice, oricând! Fie că e vorba de orașe, experiențe sau drumeții pe trasee spectaculoase, iubesc să construiesc amintiri, să fac ceva nou cât de des posibil și să împart toate astea cu persoane dragi mie. Iar ultima perioadă mi-a oferit ocazia să petrec mai mult timp în natură și am profitat prin vizite la câteva trasee montane incredibile din România. Nu cred că mă voi satura vreodată de satisfacția de a ajunge în vârf și de acel moment în care te oprești pentru a admira împrejurimile, de a te bucura de ceea ce ai realizat și de a te gândi la sumedenia de lucruri pe care urmează să le faci.”

Şi deşi a fost nevoită să își amâne planul de a ajunge la New York, Emilia ne spune că „acesta este următorul punct de pe bucketlist-ul meu pe care îmi doresc enorm să îl <<bifez>> cât de curând”. Mult succes, Emi!

 

Iar planurile ei nu se opresc aici. Contextul i-a fost prielnic pentru a se reorienta către o veche pasiune pe care o vrea readusă la viață: „Dacă ar fi totuși să mă gândesc la ceva realizabil pe termen scurt, aș spune că vreau să mă reapuc de dans sportiv, o pasiune care deși a luat o pauză pentru ceva vreme, încă are un loc special în sufletul meu.”

 

Emilia este parte din echipa NN în România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susține peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. Și pentru că fiecare membru al echipei este special, NN scoate la lumină poveștile lor, presărate de o evoluție profesională frumoasă și pasiuni care inspiră.

 

 

Psst! Poate te intereseaza si alte articole