Mergi la conţinutul principal

Raluca Stavrositu - Maraton spre succes în asigurări

Viața la NN
Raluca Stavrositu NN
Raluca Stavrositu - Maraton în asigurări

Dincolo de job, fiecare om are o poveste, iar omul din spatele jobului, pasiunile și preocupările lui fac diferența şi în viața profesională. Pentru că „Tu contezi” este ceea ce ne duce mai departe în tot ceea ce facem la NN, descoperim în fiecare zi oamenii din spatele profesiei, ne lăsăm inspirați de poveștile lor de succes și punem suflet în călătoria lor profesională.

 

Raluca este Business Architect în echipa de Enterprise Architecture a NN. „Este un rol nou creat în organizație, destul de popular în vest, dar care nu există în prea multe companii din România. Şi e, poate, cel mai bun exemplu că NN evoluează și inovează continuu, fiind un front runner în România din multe puncte de vedere”, explică Raluca.

Jobul de acum e nou, dar nu și experiența în companie. A trecut mai bine de un deceniu de când s-a angajat la NN  ca part-time-er în echipa de Data Entry. „A fost primul meu job. Eram o echipă de studenți ambițioși ??‍? ??‍?, dar și o gașcă de prieteni. Știam să ne ajutăm pentru a duce task-urile la capăt, dar să ne şi distrăm. Și îmi amintesc și acum că ne impresiona, încă de atunci, cultura organizațională din NN, cu oameni ambițioși, profesioniști și pasionați”, povestește ea. „Este o cultură pe care sunt sigură că nu o voi mai găsi în nicio altă companie.”

 

Care a fost parcursul la NN? „De la primul job, am experimentat mai multe roluri în companie, mai întâi în zona operaţională, apoi în zona de IT. Din fiecare am avut de învățat și toate au venit cu oportunități să mă dezvolt, să cunosc și să ajung unde sunt astăzi. Cred că ce a rămas la fel de-a lungul timpului au fost multiplele proiecte şi transformări prin care această companie a trecut şi care au venit cu multe provocări, dar şi cu multe satisfacţii. În plus, faptul că NN este o multinaţională, mi-a permis să particip în proiecte internaţionale din care am învăţat enorm şi care m-au ajutat să-mi extind reţeaua de cunoştinţe şi prieteni”, spune Raluca.

 

Alergatul, pasiune full-time

Când nu e la calculator, Raluca aleargă ??. Aleargă după copiii ei prin parc, aleargă într-un city break cu prietenele, aleargă pentru ea și pentru sănătatea ei. E drept, aleargă și pentru dezvoltarea ei, dar asta se întâmplă în cea mai mare parte când este la calculator. Și este un adevărat maraton prin care își clădește cariera în pas alergător, dar într-un mod cât se poate de sustenabil, adăugând experiențe relevante și dezvoltând cunoștințe și abilități noi la fiecare pas.

 

„Asigurările n-au fost dintotdeauna pe lista mea scurtă cu domenii în care îmi doream să lucrez. Am intrat în această lume dintr-o întâmplare. Însă am ajuns să o apreciez repede, pentru că am realizat că asigurările sunt un driver de dezvoltare socială și am convingerea că alternativele NN pot schimba viața românilor în bine”, spune Raluca.

Tocmai motivul pentru care cel mai mult își dorește ca, în fiecare zi, să fie mai bună decât a fost cu o zi în urmă. Ceea ce se vede. Raluca a strălucit și, pentru asta, anul trecut a primit recunoastere în cadrul programului NN Shine, derulat în companie pentru a face inițiativele remarcabile mai vizibile și pentru a recunoaște eforturi care duc la reușite.

 

Raluca este parte din echipa NN România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susține peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. Și pentru că fiecare membru al echipei este special, NN scoate la lumină poveştile lor, presărate de o evoluţie profesională frumoasă şi pasiuni care inspiră.