Mergi la conţinutul principal

Spitalul de Oncologie Monza intră în rețeaua NN

NN în media
parteneriat nn si som
Spitalul de Oncologie Monza în reţeaua NN

Cu Asigurarea de Sănătate NN, clienţii pot alege să se trateze în cele mai bune clinici private din Reţeaua Medicală NN, prin decontare directă.

 

Construit la cele mai înalte standarde de excelență medicală, Spitalul de Oncologie Monza din cadrul Grupului “Policlinico di Monza” este cel mai nou centru medical care se alătură rețelei, oferind clienţilor acces la servicii integrate.

 

Spitalul de Oncologie Monza este cel mai nou centru integrat de oncologie din România, destinat pacienților cu afecțiuni oncologice pentru tratamentele de care au nevoie pe întreg parcursul terapeutic, de la diagnostic, tratament, chirurgie și până la recuperarea medicală.

 

Servicii medicale integrate

 

Pacienții beneficiază de toate serviciile medicale necesare sub acoperișul unei unități medicale moderne, echipate cu tehnologie medicală de ultimă oră pentru tratarea si monitorizarea cazurilor.

 

În Spitalul de Oncologie Monza, clienții Asigurării de Sănătate NN au acces la chirurgie robotică și minim invazivă, radiologie și imagistică medicală la cele mai înalte standarde, recuperare medicală și consiliere psihologică. Tratamentul este personalizat, iar medicii dispun de instrumente de diagnostic avansate care redau mult mai clar statusul clinic al pacienţilor.

 

Totodată, întrucât complexitatea sferei de tratament oncologic necesită adesea implicarea mai multor medici, de diverse specialităţi, de la radiologie și imagistică medicală, la specialitățile clinice și până la chirurgie, Spitalul de Oncologie Monza oferă și serviciul Tumor Board, care presupune crearea unei echipe multidisciplinare de diagnostic și tratament.

 

Excelență medicală recunoscută

 

Spitalul de Oncologie Monza este dotat cu 90 de paturi pentru spitalizare continuă dintre care 18 paturi de terapie intensivă, dar și cu alte 14 paturi dedicate spitalizării de zi. Spitalul dispune de o echipă de specialiști de renume în medicina din România, cu expertiză în intervenții complexe, multe realizate în premieră pe plan local.

 

Cu 6 săli de operație, centrul acoperă o zonă vastă de chirurgie oncologică pentru specialitățile neurochirurgie, ORL, chirurgie cardiovasculară, chirurgie generală, urologie, ginecologie, chirurgie buco-maxilo-facială, chirurgie toracică și ortopedie.

 

Mai mult, anumite cazuri sunt tratate în cadrul unor centre de excelență precum Centrul de Neurochirurgie, Institutul Sânului, Centrul de Urologie, Centrul de Excelență în Ginecologie, Ortopedie, Chirurgia Oncologică sau Chirurgie Toracică.

 

Chirurgie robotică și minim invazivă

 

Pentru intervenții chirurgicale urologice, ginecologice, oncologice și în chirurgia cardiovasculară, Spitalul de Oncologie Monza dispune de Robotul da Vinci Xi, cel mai modern instrument chirurgical disponibil în România. Cu ajutorul acestuia, chirurgii pot realiza intervenții complexe de mare precizie, minim invazive, ceea ce înseamnă dureri postoperatorii minime, spitalizare redusă și revenirea mult mai rapidă la activitățile curente pentru pacienți.

 

Consiliere psihologică și servicii conexe

 

Spitalul de Oncologie Monza a dezvoltat, totodată, o serie de servicii conexe care completează soluțiile medicale de care pot beneficia clienții, cum ar fi consilierea psihologică, un element important în procesul terapeutic.

 

De asemenea, centrul medical pune la dispoziţia pacienţilor și vizitatorilor săi un spaţiu de recreere format dintr-o cafenea, o zonă de expoziție și relaxare, o capelă multiconfesională, mai multe parcuri în care pacienţii și vizitatorii se pot destinde, o parcare și un restaurant.