Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Descriere

Sau, mai bine zis, “planul financiar de pe langa pensie”, pentru ca te poti gandi la el ca la niste bani suplimentari care se adauga celor din pensia pe care o ai deja (pensia de stat, cea obligatorie sau cea facultativa).

Asadar, daca vrei mai multi bani la pensie, dar si o asigurare de care vor beneficia cei dragi tie in cazul in care are loc un eveniment neprevazut, este cazul sa te gandesti la produsul pe care ti-l oferim.

GenT pentru pensie - este un plan de asigurare ce te ajuta sa acumulezi niste sume de care te vei bucura mai tarziu, in momentul pensionarii, si iti ofera totodata protectie in caz de deces pe parcursul intregii perioade de plata a primelor de asigurare.

Caracteristici

La ce varsta se poate face: intre 18 si 60 de ani

Durata contractului: Este minim 10 ani, maxim pana la implinirea varstei de 75 de ani a asiguratului. Mai precis, perioada dintre momentul incheierii contractului de asigurare si varsta de pensionare (nu mai devreme de implinirea varstei de 55 de ani de catre asigurat)

Suma asigurata: tu o alegi, respectand o valoare minima. Este un beneficiu garantat, indiferent de evolutia valorii contului individual al asigurarii.

Valoarea primelor: Tu o alegi, in functie de venit si nevoile tale.

Frecventa de plata a primei: lunara, trimestriala, semestriala sau anuala

Cum functioneaza componenta de protectie?

Daca in intervalul de plata a primelor survine decesul, beneficiarii vor primi suma asigurata plus valoarea contului la momentul respectiv. Daca in acest interval survine invaliditatea, NN preia plata primelor.   

Cum functioneaza componenta de investitii?

In functie de gradul de risc pe care esti dispus sa ti-l asumi, noi iti recomandam iar tu alegi programele de investitii in care doresti sa iti plasam banii. Din partea de prima destinata investitiei se vor cumpara unitati de fond in aceste programe. Aceasta este sursa din care, dupa data la care ai ales sa te pensionezi (nu mai devreme de implinirea varstei de 55 de ani) iti vei asigura venitul suplimentar  

Ce poti face pe parcursul contractului?

Poti mari sau micsora valoarea primei pentru investitie si a sumei asigurate

Poti modifica frecventa de plata a primelor
 
Poti transfera unitatile de fond sau redirectiona primele pentru investitie dintr-un program de investitii in altul oricand pe parcursul contractului

Poti retrage o parte din numarul unitatilor de fond prin rascumparare partiala, contractul ramanand in vigoare

Beneficiarii asigurarii: Tu desemnezi beneficiariul indemnizatiei de deces. Daca nu desemnezi niciun beneficiar, automat aceasta calitate va reveni mostenitorilor tai legali sau testamentari.  

Valoarea de rascumparare:

In primii 2 ani contractul nu are valoare de rascumparare. Ulterior, daca decizi sa renunti la contract vei plati o taxa de reziliere și vei primi valoarea de rascumparare. Aceasta valoare pe care o primești este mai mica decât suma primelor platite pentru investitie deoarece se scad costurile de administrare. Deci nu este deloc recomandat sa reziliezi inainte de termen deoarece beneficiile sunt diminuate.

Avantaje

Flexibilitate

Poti creste sau diminua prima pentru investitie(incepand cu cel de-al doilea an de asigurare), respectand o valoare minima

Poti creste/ diminua suma asigurata (incepand cu cel de-al doilea an de asigurare), respectand o limita minima

Poti schimba frecventa de plata

Poti plati prime suplimentare

Ai posibilitatea transferului de unituri intre programele de investitii NN – primele doua transferuri anuale sunt gratuite

Poti redirectiona primele intre programele de investitii alese

Daca la un moment dat intampini dificultati financiare, ai posibilitatea de rascumparare partiala a sumelor din contract, provenite din plata primelor suplimentare

Poti adapta suma asigurata cu un procent predefinit in functie de evolutia inflatiei, fara a avea nevoie de o evaluare medicala suplimentara
   

Beneficii suplimentare

Bonus de loialitate: La maturitatea contractului vei primi un bonus constand in returnarea unei parti din taxa de administrare a politei

Asigurari si optiuni suplimentare

Poti plati prime suplimentare oricand pe durata contractului

Poti tine pasul cu inflatia actualizand anual valoarea primelor si a sumei asigurate.

Poti atasa optiuni si asigurari suplimentare:

asigurari de deces si invaliditate din accident

asigurari de spitalizare si interventie chirurgicala din accident sau imbolnavire

asigurarea pentru boli grave

asigurarea pentru cancer

asigurarea pentru incapacitate de munca determinata de invaliditate

Cum poti cumpara

Este foarte simplu sa inchei o polita de asigurare - trebuie sa urmezi doar cativa pasi:

Te intalnesti cu un consultant NN:

Trebuie sa stii ca el este cel care te poate consilia cel mai bine. Da-ne doar cateva date despre tine si un consultant din orasul pe care-l preferi te va contacta foarte repede.

Consultantul va face o analiza a nevoilor si resurselor tale curente si impreuna veti alege produsul cel mai potrivit pentru tine.

Tot el iti va spune care sunt sumele care ar trebui achitate pentru produsul recomandat, in functie de durata contractului si nivelul de protectie alese.

E important de retinut ca toata aceasta consultanta oferita de un specialist NN este absolut gratuita si nu te obliga sa inchei polita de asigurare.

Te-ai hotarat sa inchei polita: 

Completezi cererea de asigurare impreuna cu un consultant NN. Va trebui sa aduci doar o copie a buletinului / cartii de identitate. Asta e tot. De restul se ocupa consultantul. Adica va avea grija ca cererea ta sa fie analizata de specialistii nostri in evaluarea riscului de la Sediul Central

In cazul in care sunt necesare documente suplimentare pentru evaluarea riscurilor (de exemplu documente medicale sau chestionare specifice anumitor ocupatii sau hobby-uri), consultantul va fi informat de Sediul Central despre aceasta si va avea grija ca sa-ti ofere toate explicatii si suportul astfel incat evaluarea sa se finalizeze in cel mai scurt timp.

Daca toate criteriile de eligibilitate sunt indeplinite, polita este emisa si tot consultantul ti-o va inmana in cel mai scurt timp.

Odata emisa polita, tu si cei dragi tie beneficiati de confortul si protectia oferite de o asigurare de viata. Felicitari!

Parerea clientilor despre GenT pentru Pensie

 

Am un stil de viata variat, peste medie si vreau ca si anii batranetii sa-i petrec cu aceeasi demnitate precum cei ai tineretii.

Adela, Timisoara

 

Asistenta

Imagine Telefon
Telefon

021 9464

(L-V, 09:00-19:00)