Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Planuri pentru copii

Din clipa in care realizezi ca un copil nu este doar o bucurie, ci si o responsabilitate, trebuie sa te gandesti la un plan de economisire. Practic, poti incepe sa pui bani deoparte pentru el inca de cand s-a nascut. De ce asa repede? Pentru ca, daca vrei sa aiba un sprijin financiar cand are mai mare nevoie, trebuie sa incepi sa investesti pentru el inca de cand e mic.

Noi iti dam o mana de ajutor in economisirea unei sume de bani pe care copilul tau o va primi la 18 ani. Sau mai incolo, daca tu vrei sa ii faci “cadoul” cand e mai mare.

Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct

GenT pentru Copil

Image

Este un plan financiar care te sustine in acoperirea necesitatilor legate de dezvoltarea copilului tau: educatie, sanatate, sprijin financiar pentru startul in viata. Este in acelasi timp un plan care presupune asumarea unui anumit grad de risc pentru investitiile tale. Oricare ar fi obiectivele tale si oricare ar fi gradul de risc pe care il preferi, tu alegi programul de investitii in care preferi sa-ti investim banii.


Academica

Image

Academica te ajuta sa pui deoparte suma de care va avea nevoie copilul tau cand va implini 18 ani. Este o suma cu care va putea sa faca o facultate, sa isi ia o masina sau sa inceapa o afacere.

Este in acelasi timp un produs traditional, fara grade de risc, care imbina protectia specifica unei asigurari de viata cu acumularea de fonduri banesti necesare sustinerii educatiei copilului tau.


Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct