Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Descriere

Este un produs de economisire dedicat clientilor care au contracte de asigurare care au ajuns la maturitate (fie un contract cu indemnizatie de maturitate, fie unul de tip Prudent). Produsul imbina beneficiile unui randament garantat cu protectia financiara in caz de deces din accident sau din orice cauza.

Caracteristici

La ce varsta se poate face

La momentul incheierii contractului de asigurare trebuie sa ai minimum 25 de ani. Daca esti si persoana asigurata in contract poti avea o varsta intre 25 și 65 de ani

Durata contractului

3-5 ani

Prima de asigurare

Poti sa-ti transferi indemnizatia de maturitate sau o parte din ea (minimum 7.000 de lei) direct in NN NEXT. Sau daca a trecut ceva timp de cand ai primit indemnizatia pentru contractul pe care l-ai finalizat, poti sa depui tu prima pe care vrei sa o investesti. Prima de economisire poate fi intre 7.000 lei si 50.000 lei

Frecventa de plata a primelor

prima unica la inceputul perioadei contractuale

Cum functioneaza componenta de protectie?

Cu NN NEXT ai si asigurare in cazul nefericit al unui deces din accident. In momentul incheierii contractului poti sa alegi o suma pe care cei dragi o primesc de la noi daca, Doamne fereste, tie ti se intampla ceva. De asemenea, vor primi si acea prima pentru economisire platita de tine la inceputul contractului. Suma asigurata pentru deces din accident poate fi intre 10.000 si 50.000 lei.

In cazul decesului din orice alta cauza, beneficiarul va primi integral prima platita de tine pentru economisire.

Cum functioneaza componenta de economisire?

Pentru acest produs, ai garantat un randament de 2,5%/an pentru perioada contractuala. Stii de la inceput ce suma de bani vei primi la finalul asigurarii.

Dobanda pe care o primesti in fiecare an nu este supusa impozitului pe profit, spre deosebire de veniturile din alte instrumente de economisire. Totul este transparent, inclusiv costurile. Ai o singura taxa de 50 de lei pentru toata durata contractului. Fara costuri aditionale pe parcurs.

Sumele asigurate sunt garantate

Noi iti garantam plata sumelor asigurate atat in cazul decesului cat si in cazul in care nu ti se intampla nimic neplacut pana la sfarsitul contractului.

Cine sunt beneficiarii

In caz de deces, beneficiarul este cel pe care l-ai desemnat, iar in cazul supravietuirii esti tu.

Ce poti face pe parcursul contractului:

In cazul in care trebuie sa-ti retragi banii, vei primi prima pentru economisire inapoi si valoarea primei pentru deces din accident pentru perioada cuprinsa intre momentul rezilierii si data la care trebuia sa se termine contractul.

Nu exista nicio taxa de reziliere.

Avantaje

Accesibilitate

Poti sa continui sa economisesti prin produsul Next, care iti pune banii la pastrare pentru inca 3-5 ani. Iti transferi indemnizatia de maturitate sau o parte din ea (minimum 7.000 de lei) direct in NN NEXT. Suma va deveni prima de asigurare in noul contract de asigurare. Este foarte usor! Nu necesita niciun efort suplimentar din partea ta.

Si pentru a-ti fi si mai usor, pentru incheierea acestui contract, nu este necesara evaluarea medicala.

Garantii

Suma asigurata la deces din accident sau din orice cauza

La sfarsitul contractului primesti suma asigurata la maturitate garantata, reprezentata de prima pentru economisire la care se adauga dobanda anuala rezultata dintr-un randament garantat de 2,5% pe an.

Cum poti cumpara

Este foarte simplu sa inchei o polita de asigurare - trebuie sa urmezi doar cativa pasi:

Te intalnesti cu un consultant NN:

Trebuie sa stii ca el este cel care te poate consilia cel mai bine. Da-ne doar cateva date despre tine si un consultant din orasul pe care-l preferi te va contacta foarte repede.

Consultantul va face o analiza a nevoilor si resurselor tale curente si impreuna veti alege produsul cel mai potrivit pentru tine.

Tot el iti va spune care sunt sumele care ar trebui achitate pentru produsul recomandat, in functie de durata contractului si nivelul de protectie alese.

E important de retinut ca toata aceasta consultanta oferita de un specialist NN este absolut gratuita si nu te obliga sa inchei polita de asigurare.

Te-ai hotarat sa inchei polita: 

Completezi cererea de asigurare impreuna cu un consultant NN. Va trebui sa aduci doar o copie a buletinului / cartii de identitate. Asta e tot. De restul se ocupa consultantul. Adica va avea grija ca cererea ta sa fie analizata de specialistii nostri in evaluarea riscului de la Sediul Central

In cazul in care sunt necesare documente suplimentare pentru evaluarea riscurilor (de exemplu documente medicale sau chestionare specifice anumitor ocupatii sau hobby-uri), consultantul va fi informat de Sediul Central despre aceasta si va avea grija ca sa-ti ofere toate explicatii si suportul astfel incat evaluarea sa se finalizeze in cel mai scurt timp.

Daca toate criteriile de eligibilitate sunt indeplinite, polita este emisa si tot consultantul ti-o va inmana in cel mai scurt timp.

Odata emisa polita, tu si cei dragi tie beneficiati de confortul si protectia oferite de o asigurare de viata. Felicitari!

Parerea clientilor despre NEXT

 

Ma bucur ca ati avansat programul Next pentru cei cu polite Academica. A fost tentant.

Ileana, Bucuresti

 

Alte asigurari pentru economisire:

 

Regal

Este cea mai populara polita de asigurare de viata ce iti ofera o dubla protectie: poti economisi suma de bani dorita si, totodata, poti asigura protectia financiara a celor dragi tie, in cazul in care ti s-ar intampla ceva neprevazut.

Vezi detalii

Asistenta

Imagine Telefon
Telefon

021 9464

(L-V, 09:00-19:00)