Mergi la conţinutul principal

Claudia Ivan, un Value Proposition Manager care pune suflet (și valoare) în tot ceea ce face

Viața la NN
Claudia Ivan, Value Proposition Manager la NN
Claudia Ivan, Value Proposition Manager la NN

Povestea NN România este scrisă în fiecare zi de oameni, iar grija pentru fiecare dintre ei se vede în tot ceea ce facem. De la clienţi, la colegi şi colaboratori, ştim că relaţiile care contează încep cu două cuvinte simple: îmi pasă, și se continuă cu pasiune, implicare și susținere în planurile de viitor. În cei peste 25 de ani de când suntem prezenţi pe piaţa din România am învăţat cât de important este să fim noi înșine și că tocmai diferenţele dintre noi sunt cele care ne fac să fim mereu mai buni, ne inspiră să ne transformăm pasiunile în abilități și, mai ales, ne ajută să fim alături de clienți așa cum au nevoie ca să protejeze ce contează cel mai mult pentru ei.

 

Am stat de vorbă cu Claudia Ivan, Value Proposition Manager, pentru că vrem să surprindem oamenii din echipa NN așa cum sunt ei în viața de zi cu zi, cu poveștile și pasiunile care îi inspiră, și să arătăm ce face din NN locul în care tu contezi.

 

Claudia, povestește-ne ce pasiuni îți dau energie și îți ocupă cel mai mult din timpul liber.

Timpul liber înseamnă pentru mine timp petrecut cu copilașii mei. Ei sunt la vârsta la care vor să se joace cu mami și cu tati, de aceea, în timpul liber mă joc.

 

Cum te simți când dedici timp pasiunilor tale?

Atunci când mă joc cu copilașii mei sunt veselă, dar și nerăbdătoare să mă întorc la „lucrurile” de adult.

 

Cum te-ai descrie ca persoană?

Am 37 de ani și m-aș descrie ca fiind o persoană agitată, nerăbdătoare, căreia îi place să fie înconjurată de oameni. Sunt o persoană care pune suflet în tot ceea ce face.

 

Care este rolul tău la NN?

De aproximativ 2 luni am preluat un nou rol: Value Proposition Manager, ce presupune identificarea unor noi valori ce pot fi aduse produselor de asigurare sau întărirea unor valori deja existente.

 

Ce îți place cel mai mult la jobul tău?

Dinamismul și energia colegilor. În NN, fiecare zi este diferită și asta îmi place. În plus, faptul că interacționez constant cu colegii mă ajută și mă încarcă mereu cu energie pozitivă.

 

Cum ai ajuns să lucrezi în domeniul asigurărilor?

Am ajuns să lucrez în acest domeniu în timpul facultății când îmi căutam un job cu jumătate de normă. Deși sună clișeic, pot spune că NN m-a „ales”. Oamenii și mediul de aici m-au determinat să rămân 17 ani în cadrul NN, care a ajuns ca o a doua familie pentru mine.

 

Ce calități crezi că trebuie să aibă cineva care își dorește un job ca al tău?

Curiozitate, creativitate, atenție la detalii și abilități de organizare. Dacă fiecare am avea puțin din aceste calități, cu siguranță orice job ar fi realizabil.

 

Ce iei cu tine la birou din pasiunea ta?

Atât la birou, cât și pe plan personal, mă ghidez după faptul că orice se poate realiza atât timp cât îți dorești și muncești.

 

A fost vreun moment în care pasiunea ta a surprins la job?

Cu siguranță. Totodată, vreau să cred că au fost oameni care au învățat lucruri noi de la mine, așa cum și eu am avut de învățat de la fiecare câte ceva.

 

Cum ai descrie viața la NN?

Viața la NN este o oază de învățături și o prietenie de lungă durată, datorită oamenilor cu care lucrez. Ofer loialitate și încredere colegilor mei și sunt încrezătoare că le primesc înapoi.

 

Ce îți place la activitatea ta în NN?

Îmi place că interacționez cu oameni minunați de la care am multe de învățat și că mediul de lucru este unul prietenos, unde mi se oferă nenumărate ocazii de a mă dezvolta.

 

Numește 3 lucruri pe care le apreciezi sau de care te simți apropiată în NN.

Oamenii cu care lucrez și ceea ce creăm împreună în fiecare zi.

 

Claudia este parte din echipa NN România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susține peste 2,2 milioane de clienți, un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, familie.