Mergi la conţinutul principal

Adrian Șerban – consultant de performanță, pilotând către obiective înalte

Viața la NN
Adrian Serban
Adrian Şerban, consultant financiar NN

Dincolo de job, fiecare om are o poveste, iar omul din spatele jobului are visuri, pasiuni și aspiraţii pe care le transformă în planuri şi care îl motivează în fiecare zi. Pentru că „Tu contezi” este ceea ce ne duce mai departe în tot ceea ce facem la NN, descoperim în fiecare zi povestea oamenilor din spatele jobului și ne lăsăm inspirați de planurile lor.

 

Adrian tocmai a devenit anul acesta Consultant Independent NN, după o carieră lungă și frumoasă de 20 ani în cadrul companiei. Povestea lui la NN a început în 2001, când s-a alăturat echipei in rolul de consultant financiar, iar de atunci a crescut continuu profesional, devenind în scurt timp Consultant Senior, apoi Expert, apoi Unit Manager. Ulterior s-a ocupat de consultanța financiară în portofoliul Business, apoi pe cel de VIP, ajungând astăzi pe cea mai înaltă treaptă de carieră.

 

Când s-a alăturat NN, a găsit o organizaţie care investește în oameni, în dezvoltarea și retenția lor. Apoi a descoperit și produsele competitive și a văzut potențialul de creștere al companiei. Iar în tot acest timp, a apreciat că NN a ținut tot timpul pasul cu dezvoltarea tehnologiei și crede că asta i-a și adus succesul.

 

Fost sportiv de performanță (pilot de bob), pasionat de Formula 1 și atras de provocări, Adrian nu și-a imaginat că o să aibă o carieră în asigurări, „însă mi-a ieșit”, spune el. Faptul că NN avea un istoric puternic în lume și îşi începuse ascensiunea și pe piața locală l-au determinat să își depună CV-ul. „M-am adaptat destul de ușor de la sportul de performanță la vânzările de asigurări, care sunt oarecum asemănătoare, în special datorită forţei echipei, pentru că te provoaca să îți atingi obiectivul.”

 

Despre echipa din NN, Adrian spune că „înainte de toate, sunt oameni, niște oameni minunați.” Se simte norocos să lucreze alături de oameni cu aspiratii comune, cum sunt cei din echipa sa, şi, cu gândirea de sportiv orientat către performanță, spune că „talentul ne poate duce până într-un anumit punct; dar numai prin provocarea în echipă și performanța colectivă zilnică putem câștiga toate campionatele”. Pune mare preț pe comunicare, pe care o consideră vitală atât în viața personală, cât şi profesională, fiind dispus oricând să ofere sfaturi de business colegilor săi şi să răspunda tuturor întrebărilor despre alternativele care pot ajuta oamenii să-şi asigure un viitor financiar mai bun.

 

Adrian este un om care se bucură de provocări și nu se lasă intimidat. Despre anul pandemic spune că a fost cel mai bun an de vânzări din toată cariera sa. „Mi-am concentrat toată energia pe portofoliul de clienți”, mărturisește el. 2020 a mai venit cu lecții valoroase despre acceptare, schimbare și recunoștință pentru Adrian.

 

Când nu se află în fața laptopului de birou, Adrian se relaxează în grădina din spatele casei ascultând muzică ? sau citind o carte ?.  Iubeşte să meargă desculţ pe gazonul proaspăt tuns, de care are mereu grijă, aşa cum face cu întreaga grădină.  În sezonul rece, merge cât de des poate la ski ⛷️ împreună cu familia şi prietenii, pe care îi răsfaţă gătindu-le macarons.?

 

La Formula 1, este atent, în special, la strategia echipelor. Dacă ar fi pilot de Formula 1, și-ar dori să fie în echipa lui de suflet, Mercedes. „Am avut ocazia să îi cunosc personal de mai multe ori, prin intermediul fiicei mele, pe Team Principal Mercedes F1, Toto Wolff, pe multiplul campion mondial Lewis Hamilton și pe alți strategi. „Când avea 15 ani, fiica mea a fost selectată într-un work experience la fabrica Brackley din Regatul Unit, alături de echipa de strategi”, povestește cu mândrie Adrian.

 

Interacțiunea cu sportul de performanță i-a modelat gândirea și l-a făcut un adevărat team player atât pe „terenul” business, cât și în viața de familie. Când privește spre viitor, Adrian își dorește să continue să evolueze profesional şi personal, iar ca părinte, își dorește să vadă visul copilului său împlinit, care va începe o noua etapă din viața sa, în Statele Unite.

 

Adrian este parte din echipa NN în România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susține peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. Și pentru că fiecare membru al echipei este special, NN scoate la lumină poveștile lor, presărate de o evoluție profesională frumoasă și pasiuni care inspiră. 

 

Eşti curios să afli mai multe detalii chiar de la Adrian? Începe conversaţia pe pagina lui de LinkedIn.